Etikettarkiv: talarförmedling

MARKNADSFÖRING TILL DÖDS

unni-hos-bobDen manliga rösten i telefonen representerade en talarbyrå och gav mig det flotta erbjudandet att komma och tala inför publik i Norrköping vid ett tillfälle under hösten (jag kunde välja mellan tre datum). Talarförmedlingen skulle då filma mitt framträdande (satt till 50 minuter) och jag kunde minsann FÅ dvd:n också. Men arvode? Nä, detta var ju till för att lansera mig som talare inför framtida kunder. Resan skulle jag dessvärre också få betala själv. Förlorad arbetsinkomst för dagen detta skulle ta i anspråk kom inte ens på tal.

Men: Jag fick ju chansen att MARKNADSFÖRA MIG SJÄLV!

Detta, mina vänner, är vår idiotiska framtid som håller på att formas av idioter. För tänk, vad förmånligt om denna ”marknadsföring” leder till att jag får tuffa runt i landet ihop med vårt moderna gycklarpatrask som leds av självaste Paulo Roberto och jag får tala om hur man når sina mål genom att stärka självkänslan, lägga livspussel, prestera bättre och bli LYCKLIG! Och därtill tjäna fett med smet för besväret.

Klart att vi ska ställa upp gratis och betala våra omkostnader om vi på kuppen kan marknadsföra oss. Inte. För någonstans i näringskedjan är det någon som knullar oss i vår billiga marknadsföringsröv.