Etikettarkiv: sexobjekt

VAR SÖT OCH HÅLL KÄFTEN!

lolita14_1_98560007Tala aldrig så att jag hör det om att Den Unga Generationen är lat, bortskämd, ytlig, egoistisk, narcissistisk, exhibitionistisk eller annat ni kan komma på att kalla de unga. Gnäll ALDRIG över att man inte är värd nåt när man är över 25! För:

• Vem var det som uppfann dokusåpeformatet?

• Vem var det som skapade tonårsstjärnor?

• Vem var det som skruvade upp kändishysterin i medierna?

• Vem var det som införde ungdomsarbetslösheten och fick de unga att bli lönenedpressare?

• Vem gjorde tonnisar till sexobjekt?

Ja, vem visade de unga att det enda sättet att få inflytande är att fläka ut sina liv och underliv till allmän beskådan? Vem bestämde att de inte har rätt till integritet?

Det kan jag berätta. Det var medelålders pengakåta producenter, modeskapare och mediemänniskor som skapade allt detta. Det var de som byggde Britney Spears. De som stängde in unga i ett hus för att filmas dygnet runt. De som gjorde att Idol blev en jätteindustri. De som utnyttjar unga människor i konkurrensen om skitjobben. Och sedan har mage att beskylla dem för det ovan nämnda.

De unga har fan inte gjort sig skyldiga till det system och de värderingar som de förmätna äldre generationerna nu vänder mot dem.

Skäll alltså aldrig på de unga i min närhet. De unga är smarta. De försöker anpassa sig till vår degenererade kultur så gott det nu går. Om de vill ha sina 15 sekunder i rampljuset är det för att de insett att det är enda chansen att få komma till tals.

För de har shit att säga till om. SHIT! Under tiden lägger de självömkande äldre generationerna upp sig på slaktbänken för att kunna se ut som de unga. Inte ens det unga utseendet ska de unga få ha för sig själva. Ingenting får de äga. Nej, inte ens sin ungdom. De ska istället sitta i gamlingarnas knä, hålla käften och vara söta. Så kan de kanske få små dusörer av det imperium som de äldre byggt upp. På deras villkor. Och underhålla dem, och torka deras bajs.

Bara de är söta och håller käften.