Etikettarkiv: Anna Anka

OFFENTLIGHETENS BLÅLJUS

barbroholmberg_450Asså, det här blir tyvärr oemotståndligt. Jag har tackat nej till att sitta i teve och diskutera Tiger Woods otroheter, för jag tycker verkligen att det inte angår allmänheten. Men vad ska jag säga … jag åker t-bana och kan omöjligen missa grejen. Hur många ormar finns det i paradiset, egentligen?

Elin Nordegrens mamma, Barbro Holmberg, åkte alltså enligt uppgift till sin dotter i Florida för att stötta.

Och så bryter hon ihop! Och får föras i ambulanstransport till sjukhus. Hallå, Norén! Detta är ju DIN humor!

Naturligtvis ger Ankan råd och allting är sååå lol! The show must ju go on …

FOLK & FÄÄÄN

Veckans kvasihändelser har varit en wanker och en anka.

Båda två gör sig till tolk för ”folk”.

hagglundWanker of the Week, Göran Hägglund, har åter dykt upp med sitt pålitliga ämne för recycling. Har man hört det förut? Den konstiga konsten. Den elitistiska kulturvänstern. I motsats till: hederliga svennar. Pöbelns normala, okomplicerade bonnförnuft är i fara. De förtrycks och förlöjligas av neurotiska, urbana Noréntyper som tänker för mycket. Frågan bubblar under ytan, den vill så gärna fram i all sin nakna primitivism:

Varför kan vi inte bara få vara simpla kräk? Såna som vet, att lite stryk har minsann ingen tagit skada av, att invandrare kommer hit för att snylta, att kärringar trivs bäst med att gå hemma och torka snor och att homosexuella är sjuka. Sånt man vet, ni vet. Om man bara vågar säga som det äää.

anna-ankaVeckans anka är lyxhustrun Anna, en högst tänkbar framtida Carolina Gynning. De säger ju också bara som det äää. Män har alltid släpat hem bytet, de blir kastrerade av att byta blöjor. De vill ha en villig pingla i villan som filar naglar när hon inte filar kuk. Och det är så alla kvinnor innerst inne också vill ha det. De vill ha en alfahanne som kan bli deras sugar daddy.

Kaffe med dopp-folket och det vita wannabe-slöddret ska nu jubla över att några vågar träda fram och säga som det äää … Bäää!

Det är därför vi behöver en elit som kan hålla ordning på folk och fä.

Är det inte märkligt att eliten då är så tillmötesgående? Att exempelvis Skavlans kulturvänstriga redaktör bestämt sig för att bjuda in ankan i programmet? Att wankern och ankan diskuteras av hela jävla kulturvänstern?

Jag säger som det äää: Bläää!