TACK ALLA – OCH FUCK FRA!

2lynx_front_finJag skriver och jag skriver och jag skriver. Inte så konstigt. Skriva är ju allt jag kan.

Men jag skriver inte bara skönlitterär prosa och tidningsartiklar. Jag ägnar dessutom en icke oansenlig del av dagen åt att svara på mejl, på FB-meddelanden, twitter-respons och på mess. Och så bloggarna. Denna och Kiss the Future. Jag skulle verkligen önska att dygnen vore dubbelt så långa. Alla ni som skickar rara rader till mig och inte får svar – tro inte att jag skiter i er. Jag har t o m svårt att somna ibland, för jag tänker på de obesvarade mejlen.

Jag vill härmed supertacka er läsare och tyckare som kontaktar mig, ni är mitt salt. Men många av er undrar också när jag kommer ut med nästa bok. Den skriver jag på nu. Och så har vi Kroppens Befrielsefront, svärmromanen som håller på att bli klar. Heja!

Här har vi dock skälen till att alla mejl inte leder till svar. Jag vill, men hinner ej.

För er som undrar över var man får tag på mina utgångna romaner har jag däremot en glad nyhet. De finns att beställa på Vulkan.se. E-böckerna finns här, med de nya omslagen som The Roofhangers hjälpte oss att göra. ”Boven i mitt drama kallas Kärlek” har också en helt nyskriven del.

Och i dessa FRA-tider (brrr…) kan jag rekommendera ”Operation Lynx”, som till viss del handlar om FRA, trots att den kom ut redan 1997. Jag kan nu kosta på mig att skryta om att jag var före min tid då.

Idag är jag mitt i tiden. En viktig tid. En tid då vi faktiskt bryr oss om framtiden.

Fuck FRA!

En reaktion på ”TACK ALLA – OCH FUCK FRA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.