SKRIVMASKINSKNATTRANDE TROLL

Jag kan inte låta bli, egentligen ska man inte bry sig om pösmunkarnas Pösmunk, men ändå. Den här artikeln av Kjell Häglund är bara för bra för att inte spridas med alla cybervindar.

Kjell Häglund är f ö en äkta medierebell som borde prisbelönas flerfaldigt för sin totalt orädda hållning och sin självlysande formuleringskonst. Applådera honom!

5 reaktioner på ”SKRIVMASKINSKNATTRANDE TROLL

 1. jag har en fråga som inte rör just det här inlägget: vilka böcker har varit/är dina inspirationskällor? har du några boktips? jag har för mig att du har skrivit att du tycker om doris lessing – om du skulle välja en bok av henne att tipsa om, vilken är det?

  kort och gott; jag tycker mycket om dina böcker och ditt sätt att se på ord och text – ditt skrivande, så jag tänker att jag kan gilla böcker som du gillar.

  (ja, jag har läst de profundis och andra böcker av oscar wilde. 🙂 och alla dina böcker.)

  tack på förhand!

  och god jul i förskott.

 2. Om du läste länken, ditt troll, så upptäckte du nog att han tar onaturligt mycket plats i allas liv, helt oombedd av mig och andra.

 3. sjuttiotalstomte 🙂 . Jag kommer ihåg när janne mannen kommenterade din boven bok och sa att det var någon självbiografisk sörja eller nåt och att du bara ville ha uppmärksamhet. Själv kunde han skriva samt filmatisera Ondskan. Dubbelmoral. blääääää kramelikräm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.