PRIVATLIVETS MANLIGA HELGD

golfspelaren

Tänkte bara bidra med den här bilden först. En bild säger ju, som bekant, mer än tusen ord. En fet snyting säger iofs också mer än tusen ord.

Det här med en otrogen golfstjärna är väl inte så mycket att orda om, kanske. Kollegerna instämmer. De tycker att hans privatliv är hans ensak. Det är legio.

Men om bilden hade varit en återspegling av parets privatliv – hur skulle det se ut?

Jag tar upp detta för att jag är så jävla trött på skyddandet av mäns privatliv, medan kvinnors privata skrymslen fläks upp i parti och minut.

Så länge de inte avslöjar något om en MANS privatliv, vill säga. Då skyndar bröderna till.

Jag har bevistat rättegångar där män som bankat skiten ur sin kvinna sitter och hulkar över att han själv blev misshandlad också, minsann. Och visar några millimeterstora skråmor som förmodligen blev till när han tog till knytnävarna.

Och så den här invändningen: Att kvinnors våld mot män är lika vanligt som motsatsen. Stööön.

Jag får kommentarer från en kvinnohatare som kallar sig Anton f n. Här är ett klipp ur av dem:

Hur gör vi för att komma åt dessa män/kvinnor som misshandlar andra människor?
Vilka män/kvinnor pratar vi om? Hur många är dom?. Ålder och klasstillhörighet?
Är det överhuvudtaget en feministisk fråga,eller är det en samhällsfråga som borde beröra alla?

Eller har Unni m.fl skribenter ett behov av att gnälla “män slår,män hemska,män misshandlar kvinnor och barn”?
Och vips så döljs kvinnors våld mot t.ex barn bakom en ridå av dessa kvinnors stridsrop!

Det här inlägget är en adventspresent till dig, Anton. Din fege lille skit.

91 reaktioner på ”PRIVATLIVETS MANLIGA HELGD

 1. Snart kommer mitt förlag ut med den sanna historien om hur en ung man blev förälskad i en likaledes ung kvinna. Denna kvinna misshandlade Glenn Forrestgate både psykiskt och fyskiskt och tills slut hamnade Glenn i ett tillstånd där enda vägen ut var att erkänna ett brott han inte begått.

  Det finns en skam för män att erkänna att de blir slagna och misshandlade av kvinnor. Mörkertalet där ”kända” män blir slagna är stort, större än vad många tror. Att enbart påstå att kvinnor är de som får stryk av män är att vara enkelspårig. Ingen oavsett kön ska behöva utstå misshandel i ett förhållande. Och jag tycker att det är hög tid att vi också diskuterar att det finns kvinnor som är psykiskt sjuka med sitt kontrollbehov som fungerar på exakt samma
  sätt som männens.

  Att få stryk av den du tror älskar dig är en kränkning oavsett vilket kön handen har som slår.

 2. Tjena

  Unni, jag är kille. Din blogg fyller en viss funktion för omvärlden men sannerligen också för dig själv. Fine. Har själv också en blogg där jag dryftar samhällsproblem.

  Jag ska definitivt inte säga att du får skylla dig själv för att killar som Anton kommer in och häcklar.

  Jag kan inte förstå Antons vilja till att såra eller vilja till att vara alltför hatisk. Jag kan dock förstå varifrån all hans överdriva ilska kommer ifrån.

  Du är provocerande mot det manliga könet. Det känns faktiskt som att du drar alla män över en kam i tid och otid. Lägger man då till det faktum att feminismen har ett stort genomslag inom politiken där de feministiska yttringarna förvånmansvärt ofta har ett totalt kvinnligt perspektiv.

  Hur kul är det att som man att höra hur usel man är, hur mycket vi ska ändra på oss medans kvinnor åtnjuter större frihet i den meningen att kraven på att de ska ändra sin egna uttrycka könsroll inte är lika stor.

  Du är provocerande och på samma sätt som du kallar Anton kvinnohatare så ska du inte bli förvånad när folk kallar dig manshatare.

  Jag kan inte förstå hur du kan reagera så kraftfullt mot ett forumtroll som du själv retat upp.

  I övrigt så älskar jag din blogg. Det och snus är mina laster i livet.

  1. Jag förstår inte varför män som är sjyssta tar åt sig. Har aldrig fattat det. Vi ska väl kämpa sida vid sida mot avarterna?

 3. Jag blir faktiskt lite förvånad över din aggressiva ton mot ”Anton” och att du i det du citerar kan ge honom epitetet ”kvinnohatare” och sedan avluta med att kalla honom ”din fege lille skit”.

  Oavsett om 9 av 10 som misshandlar sin partner (psykiskt eller fysiskt) är män så har väl ”Antons” fråga inte ett mindre värde? Är det inte misshandeln som sådan som ska fördömas oavsett kön på misshandlaren?

  Menar du att han har ”fel” när han undrar hur man ska komma tillrätta med partnervåld oavsett kön på förövare/offer?

  Okej att han funderar kring om ålder/klasstillhörighet kan vara av vikt, men varför skulle det inte kunna vara det likväl som könstillhörighet?

  Det enda jag med säkerhet kan säga vara avgörande som förklaring till varför någon misshandlar sin partner är social prägling, och i den sociala präglingen igår både ålder (när man växte upp och vilka sociala signaler som fanns då) och klass (i vilken socialekonomisk miljö man växte upp) likväl som kön (är man uppfostrad i en miljö där ena könet anses vara mer värt än det andra).

  Att vifta bort det Anton (eller för den delen Leroy) skriver för att de har ”handles” som antyder att de är män eller för att de på annat sätt medger att de är män utan att ta resten av vad de skriver i beaktande och kalla dem för ”kvinnohatare” eller ”pappamaffia” (inte du–andra kommenterare) ser jag som ett bakslag för kampen om allas lika värde.

  Det är alldeles för lätt att hänfalla till ett ”vi och dom”-tänk och än enklare att dela upp grupperna i män och kvinnor, men både du och jag vet att skillnaderna är större på individnivå inom respektive grupp än mellan grupperna i sin helhet.

  Så snälla Unni, fall inte i en sådan enkel fälla att avfärda det ”Anton” skriver pga att du tror att han är man–det vore bra illa om alla dina (och andras) motargument föll på det enda faktum att det visade sig vara en kvinna som skrev. Bemöt ”hans” åsikter istället för att attackera könstillhörigheten ni tror att ”han” har och de åsikter ni därmed tillskriver ”honom”…

  1. Nef, du kan ju ta och titta på Antons omdömen om mig. Går man in här och förolämpar mig under nick, då får man vara beredd på att smaka på sin egen medicin.

 4. Unni

  Det skrivs mer och mer om mammor som misshandlat sina barn, och gjort det i flera års tid utan att samhället reagerat.
  (vilket inte du gör alls)

  Hur ställer du dig till det?
  Anser du att mammor/kvinnor som misshandlar barn/män tillhör samma grupp som den du sätter män som misshandlar i?

 5. Hej Unni!
  Först: Du var toppen hos Skavlan. Jag såg reprisen också. grattis!
  Jag har också den här manipulerade bilden av Tiger. Tycker den är jättekul. Hos mig har det orsakat en debatt huruvida någon skulle ha skrattat om det varit Elins bild som var manipulerad. Konstigt att det inte gjort det hos dig…
  Kram
  Monica

 6. Vi män som är schyssta tar åt oss för att vi så ofta blir dragna över samma kam som de oschyssta männen. Och varför stönar du åt att kvinnors våld mot partner (och barn) är lika vanligt som mäns våld mot partner (och barn)? Som du säger: vi ska väl kämpa sida vid sida mot avarterna?

  Kram på dig!

  1. Bara det att kvinnors våld mot män är marginellt och inte ett av våra största samhällsproblem. Säger jag trött för tiotusende gången …

 7. Signaturen ”Anton” är inte en kvinna. Signaturen återfinns på ett flertal bloggar där pappors rättigheter diskuteras och där det finns utrymme för signaturen att vädra sitt kvinnohat.
  ”Anton” är mycket aktiv i pappa-rörelsen, styrelseledamot i pappa-barn på riksplanet närmare bestämt, och uppger att han heter ”Anton Karhu”.
  Om pappa-rörelsen väljer den typen av representanter för sin verksamhet så bör man inte bli så väldigt förvånad över att det uppstår tvivel kring rörelsens verkliga agenda.

  Att skriva om enskilda personer verkar vara det nya sättet att diskutera olika frågor. De som ägnar sig åt det offentligt på sina bloggar visar uppenbara problem med att andra människor inte delar samma värderingar eller erfarenheter som de själva. Någon diskussion är inte möjlig med dessa personer, de föredrar att mosa sina meningsmotståndare som har ”fel” erfarenheter och åsikter. Man försöker tysta dem genom att anfalla dem i grupp. Se ett litet exempel här ovanför, vi väntar bara på resten av ligan.

  Vi som kan och vågar känna igen psykopat-beteenden ser vart det bär hän. Frågan blir hur man hanterar ett sådant beteende på nätet. Alla vet att psykon ska tigas ihjäl och lämnas i sina hålor. Vi vet också att internet är ett veritablet smörgåsbord för psykopater, där finns ingen som stoppar dem och de tillåts sprida sina gifter helt fritt.
  Precis som IRL så omger de sig med naiva supporters som saknar förmåga och kunskap om psykons natur och som sväljer hela betet och mer än gärna bistår med att sprida dyngan på sina egna bloggar.

  Att lyfta fram psykon och att avslöja dem är en välgärning. Det behövs så länge vi inte har psykopat-kunskap inskrivet i läroplanen på grundskolan.
  Som de begåvade manipulatörer de är så kan de få med sig hur många som helst via nätet och det är de medvetna om.
  Därför behövs Unni m fl, som vågar utmana dem under egna namn. Det är alltid farligt att reta upp psykon, se t ex vad som händer med den sosse-politker som vågar sig på att uttala sig om sexuella övergrepp på barn och vilka som i allmänhet utför dessa.
  Nu ska hon tystas!

 8. ABC
  Hade den sk sosse-politikern utgått från sanningen hade ingen reagerat.
  Nu är det så att allt det hon skriver på sin blogg inte är sant.

  Hon sitter även som nämndeman i tingsrätten och ska enligt mig inte ha förutfattade meningar om vem/vilka begår övergrepp, eller vilken av föräldrarna som är bäst lämpad.
  Det ska bedömas från fall till fall.
  Hon är inte opartisk, vilket är viktigt när man sitter som nämdeman och ska besluta om andras liv.
  Hon spyr galla på människor som kämpar för barns rätt till båda föräldrarna.

  Unni
  Vet inte om du missade min fråga högre upp?

 9. @ABC: Förhoppningsvis definierar jag schyssta män som Unni definierar sjyssta män, eller vad annars?

  @Unni: Förlåt, jag menar inte att trötta ut dig och jag vill inte trampa på några tår, speciellt inte dina med tanke på din bakgrund. Kvinnor drabbas av grövre våld, absolut, och jag försvarar inte på något sätt de män som slår. Men samtidigt finns kvinnor som slår (hur många kan vi lämna därhän) och det behöver få komma med i debatten och inte osynliggöras. Likadant är det med våld mot barn. Läs gärna vad kanslichef Bodil Långberg skriver i sin artikel ”Tabu med mammas slag” i Sydsvenskan häromdagen om du inte redan gjort det.

  http://sydsvenskan.se/inpalivet/barn-och-familj/article581113/Tabu-med-mammas-slag.html

  Det finns en fara att debatten blir för ensidig, och det är väl mest det jag vill komma åt. Lite balans.

  Till sist vill jag bara önska dig en skön 2:a-adventshelg!

 10. Nisse, att besvara en fråga med en fråga blir sällan lyckat och tolkas lätt som maktspråk.

  Eftersom Unni inte redogjort för vad hon menar med ”sjyssta män” så är din hänvisning till hennes åsikt inte heller något svar.
  Det var alltså inte stavningen jag var intresserad av utan din egen definition av din person såsom varande en ”schysst man”, som du skriver att du är.

  Hoppas allt är klart och att du förstår min fråga den här gången.

 11. @ABC: Jag tror nog att både jag och Unni menar ungefär samma sak med schysst man. Du kan nog också tänka dig vad som menas utan några detaljerade utläggningar. I sammanhanget räcker det väl med en man som inte slår.

 12. Ursäkta Unni! Naturligtvis var det ironi…men, borde ha fattat att här, funkar bara klarspråk…..Undrar mest nu, hur många kvinnor dom tycker dom behöver Gaza ihjäl så att det lilla riket inte ska gå under…..

 13. @Unni..

  Jag tillhör inte den lilla skaran av män som hatar kvinnor.

  Däremot är jag för en skärpt lagstiftning så att man kan komma åt dom som beter sig illa i samhället.

  Fast det sättet som du och många andra väljer att arbeta på är inte ett sätt som höjer rättssäkerheten,tvärtom så underminerar ni den svårt,och med tanke på hur begränsade resurserna inom t.ex polismyndigheten är,så innebär det i sin förlängning att ev.fler individer som begått gärningar faktiskt kommer undan med det,pga att resurserna är redan slut!

  Att effektivisera dom begränsade resurser som finns tillgängliga idag är av stor vikt,men det har kanske inte fallit Unni,m.fl in ännu?!

  För övrigt så finns det vid en hastig sökning på namnet ”Anton” ett stort antal träffar: 13 427
  Vilket borde rimligen innebära att fler än jag kommenterar under namnet ”Anton” på¨olika bloggar.

  /Anton

  PS..ABC,Du får fortsätta leka ”deckare”,såvida du inte har nåt mer spännande för dig…heheee

 14. I otrohetsaffärer har det nog utdelats en och annan smocka, för kärleks skull så att säga, men i ärlighetens namn så är det mest kvinnan som har råkat illa ut och det värsta är att vissa personer inte drar sig för att använda sparkar och andra tillhyggen – mot en kvinna…va va va… vad är det för jävla Män, ja det kallar jag inte för en man, det är helt enkelt kräk, fast jag är Man själv så tycker jag att det är bra att våldet mot kvinnorna uppmärksammas, men samtidigt tycker jag att det går trögt, hela jävla 1900 talet gick utan att det hände speciellt mycket, förr så var kvinnan tvungen att stanna kvar i hemmet för dom hade ingen annanstans att ta vägen och det var mannen som höll i pengarna, kvinnan var tvungen att stå ut med
  slagen och förnedringen…..
  Men det finns undantag, en och annan Man har väl åkt på nån snyting, men oftast har det varit självförvållat…
  Jag minns en gång för många år sedan en tjej som kom ut från Hotel Star i Borlänge efter en blöt kväll, en man antastade henne och psykade henne för hennes fetma, hon blev så klart förbannad och gav honom en rak höger, så mannen damp i gatan och reste sig inte heller, han slocknade helt enkelt…på natten så hörde jag någon som knackade på fönsterrutan, jag gick och öppnade och då var det samma tjej, jag släppte in henne, hon berättade för mig vad som hade hänt och var helt förtvivlad att hon kanske hade slagit ihjäl mannen, tårarna bara rann…jag sa till henne…att det är nog inte så farligt, han repar sig nog…tjejen stannade kvar hos mig på natten och jag knullade henne rejält och efter det så blev hon lugn och harmonisk och sov gott hela natten, jag förstod detta att hon behövde lite kuk, det blev som terapi för henne och bättre medecin kunde hon inte få, ibland är det bättre att låta kvinnan få som dom vill, risken är ju annars att man kan bli nedslagen…he he he….

 15. Tack för ditt svar Nisse. Jag delar inte din uppfattning om vad som kännetecknar en schysst man. Schyssta män i min värld klarar av att svara på en fråga utan att använda makrspråk i en överläsen ton.
  Män som inte slår behöver nödvändigtvis inte var särskilt schyssta. De är enbart män som inte slår.

  Sorry ”Anton” om jag blandat ihop dig med någon annan ”Anton”. Det förefaller dock troligt att du är densamma som jag sett skriva på nadra bloggar. Stilen och uttryckssättet är desamma.
  Men det spelar egentligen ingen roll. Det som är mest oroväckande är att det i så fall finns fler ”Anton” som skriver samma skit på samma sätt.

 16. ”Nisse says: Vi män som är schyssta tar åt oss för att vi så ofta blir dragna över samma kam som de oschyssta männen.”

  Nej det gör vi verkligen inte, Unni kan klaga hur mycket hon vill på män som slår utan att jag tar åt mig, det finns helt enkelt inte i mig att slå en kvinna.

  Efter att ha läst resten av kommentarerna så tror jag du har fått lite för många troll på halsen Unni =/

 17. Tror inte heller att det grova fysiska våldet riktat mot män från störda kvinnor är lika vanligt som det grova fysika våldet mot kvinnor som kommer från störda män (isf skulle det ju finnas autentiska bilder likt den ovan).

  Tar man däremot med kränkande behandling, vuxenmobbning och psykisk misshandel så tror jag man kan börja tala om jämnvikt mellan könen. Och när det kommer till misshandel av barn så verkar det tyvärr som om störda kvinnor är överrepresenterade.

  Så jag ställer också frågan hur stoppar vi störda individers våld mot andra kvinnor, män och barn? Några menar att kunskapen om att man just har att göra med störda individer är A och O för att kunna frigöra sig (och det vore bra om de som ska hjälpa vore medvetna och öppna om fenomenet).

  Rekommenderar alla som engagerar sig i dessa frågor att läsa det senaste tillskottet på bokmarknaden ”Psykopatens grepp – Vägen ut ur farliga relationer.”

  Boken är skriven av två norska kvinnor, Aud Dalsegg och Inger Wesche, där den senare under lång tid drev en jour för människor som utsatts för denna typ av våld.

 18. Brottsförebyggande rådet (Brå) uppskattade redan 1999 i rapporten ”Kvinnors brottslighet” att drygt fyra procent av det ”vuxna familjevåldet” beräknas bestå av kvinnors våld mot män.

  – Jag är övertygad om att den siffran är högre eftersom mörkertalet är stort när det gäller kvinnor som misshandlar eller kränker sina män. Vissa brott är tabubelagda, det här är ett sådant. Det ingår inte i mansrollen att vara ett offer – och särskilt inte att bli slagen av en kvinna.

  http://www.dn.se/insidan/kvinnovald-mot-man-tystas-ner-1.322735

  Finns även en senare rapport från 2007 som tar upp kvinnors brottslighet,som visar att på att en ökning skett,sen om det är fler som anmäler,eller fler som misshandlar är svårt att säga,men som det står i artikeln,mörkertalet bör vara tämligen mycket stort,så procentuellt är det mycket svårt att göra en uppskattning!

  Dock kan man skönja ett mönster bestående av betydligt brutalare våld när det gäller våld från kvinna riktat mot man,i de flesta fall av allvarligare karaktär så förekommer olika typer av tillhyggen,t.ex hammare,kniv,yxa osv,osv!

  Mvh

  Anton

 19. @Mia

  Du har helt rätt i det du tror,när det handlar om det fysiska våldet mellan vuxna!

  Däremot så är våldet mot barn en riktigt otäck aha-upplevelse,Länk till BRÅ:s rapport.(mammors/kvinnors våld mot små barn sid.382)

  http://www.bra.se/extra/measurepoint/?module_instance=4&name=Kvinnors%20brottslighet&url=/dynamaster/file_archive/081215/629c5279acf1a7a9f2783635ece92b36/BU%255fKvinnors.pdf

  Och sånt här våld Kvinna-Barn våld föreställer man ju sig inte att en mamma/kvinna skulle kunna vara kapabel till,men det händer mycket mer ofta än vad man tror!

  Vilket är tragiskt,för det är ju inte så här man vill att världen ska vara,eller se ut!

  Mvh

  Anton

  1. Jag inser att min blogg har blivit säte för en diskussion som bara går i cirklar och där vi aldrig kan mötas. Hoppas att det roar de inblandade åtminstone. Men skulle vi hugga kuken av alla män som använder våld hade de bästa funnits kvar. Och fy fan vad gött vi skulle få det 😉

 20. Ja jag skulle ju inte säga att den roar mig, och jag ser det inte heller som om den går runt i cirklar. Den pågår…?

 21. Unni…
  Du skriver (svart på vit!):
  ”…skulle vi hugga kuken av alla män som använder våld hade de bästa funnits kvar. Och fy fan vad gött vi skulle få det ”

  Man kan hålla sig i skinnet med mera ickevåld baserade åtgärder mot alla män OCH kvinnor som använder våld…

  Du påstår inse att din blogg har blivit säte för en diskussion som bara går i cirklar…

  Jag konstaterar att du är ute med cirkeln, eller bara cyklar…

 22. ”Unni

  Vad anser du att man ska hugga av på kvinnor som brukar våld mot barn eller andra vuxna människor?”

  Pattarna!?

 23. Unni

  Jag håller med dig. Klart vi ska stå, och kämpa, på samma sida. För min del tar jag inte åt mig för fem öre av vad du skriver, det är ju riktat mot en tydligt utpekad grupp ynkryggar och inte mot män i allmänhet. På det sättet är det mycket stor skillnad mellan dig och tex Gudrun Schyman (eller de andra knasbollarna i FI) som bara har lyckats ställa feminismen i skum dager med sina taliban-utspel mm. Det är tack vare dig, och andra som du, som män som jag trots allt kan stå upp för och kalla oss feminister i denna Nya Sköna Värld.

  Sedan är det klart att det även finns kvinnor som tar till våld mot sina partners, men det finns en viktig sak att hålla i minnet här: män som blir slagna av sina fruar/flickvänner behöver mycket sällan, för att inte säga aldrig, frukta för sina liv eller sin hälsa på det sätt som misshandlade kvinnor gör. Det är en mycket viktig skillnad.

 24. @ABC: Jag tycker det är onödigt att börja prata om maktspråk och överlägsen ton. Har du uppfattat mig som en sådan person beklagar jag det verkligen.

  @Jay: Ok, alla schyssta män tar inte åt sig, men vissa av oss känner oss faktiskt oförättat jämförda med skitstövlar som vi absolut inte känner någon som helst samhörighet med.

  Till sist vill jag bara påminna om min ursprungliga synpunkt: att det viktiga är att se och stävja alla former av relationsvåld. Mäns våld mot kvinnor utan tvivel, men också kvinnors våld mot män (och vuxnas våld mot barn inte minst!).

 25. @Jay!

  Tänk dig för,och fundera ett litet snäpp längre,för idag finns det män som tvingas utstå anklagelser,och dessa anklagelser som kan ge långvariga straffsatser,det handlar inte enbart om att ”vissa” usla män är utsatta i feminismens namn,utan det ligger mycket mer bakom än så,och man måste sätta sig in i vad feminismens grunder har utvecklats till!

  @Nisse,jag gillar din ståndpunkt,den visar på att du har öppna ögon. ”att det viktiga är att se och stävja alla former av relationsvåld. Mäns våld mot kvinnor utan tvivel, men också kvinnors våld mot män (och vuxnas våld mot barn inte minst!).”

  Men man får inte underlåta att även se det psykiska våldet mellan vuxen/barn,man/kvinna,kvinna/man.

  Ang.feminism så kan jag ikväll bjuda på en ganska så ruggig läsning,många av er kommer nog att skruva på er,och tycka att detta är struntprat,men ta det med er,fundera på vad ni läst,och försök se den sortens feminism som en del kvinnor aktivt lobbar för!

  http://www.yakida.se/scum.html

  Och det är detta vi,män stillasittandes ser invadera i vårt samhälle,sedan många år tillbaka!

  Mvh

  Anton

 26. Nisse, jag tycker det är onödigt att använda maktspråk och en överlägsen ton. Och ja, jag har uppfattat dig som en person som ägnar sig åt sådant trams.

 27. ABC, om du tycker det är onödigt att använda maktspråk och överlägsen ton tycker jag faktiskt att du ska tänka lite mer på hur du själv uttrycker dig. Du ser flisen i mitt öga, men märker inte bjälken i ditt eget.

 28. Frågan är ju egentligen vad kvinnor behöver oss män till nu när man inte behöver jaga antilopp längre. I en sådan värld skall jag som man utplånas. Står ingeting om hur mer än att man aborterar framtida manliga foster. Man uppmanar kvinnor att inte avla med ”mesiga” män. Fostrena ska bli aggresiva flickor. Men det står inget om hur man ska uppfostra dessa flickor?

  Och om man överför de aggresiva manliga dna:et (som det förutsätts att många karlar alltså har som gen) så borde väld et betyda att kvinno-massan till sist blir väldigt aggresiv. So far so good. Problemet börjar när man i scum-manifestet också uppmanar kvinnor att avla med den andra typen av män. Dom intelligenta. Dessa två typer uppmanas kvinnor att avla med för att sen föda frma flickor. Inga killar finns då alltså.

  Vilket problem pratar jag om?

  Jo låt oss säga att man får sin vilja igenom och alla män är utrotade och på jorden finns det väldigt mycket aggresiva tjejer och väldigt mycket intelligenta tjejer.

  Hur fan kan man veta att dessa två typer av kvinnor inte vänder sig emot varandra? Man har ersatt de aggresiva männen med aggresiva kvinnor. Könsförtrycket är borta, men man är ju bra dum om man tror att kvinnor inte kan förtrycka andra kvinnor.

  Och har man dessutom delat upp samhället i intelligenta kvinnor och aggresiva kvinnor (genetisk framavlade) så finns alla förutsättningar för maktkamp och förtryck.

  Det scum-manifestet uppmanar till är bara att förinta männen. Inget annat. Förtrycket kommer ändå bara att få andra riktingar och agenter.

  Kvinnan som skrev detta tänker inte längre än näsan räcker.

  (pallar inte rätta stavfel)

 29. Bra Nisse!
  Då är vi överens du och jag. Jag kopierade ditt senaste tillskott till kommentarerna i princip rakt av men bytte ut enstaka ord. Och det uppfattar du som ett användande av maktsprål och överlägsenhet. 😀

 30. Anton

  ”som en del kvinnor aktivt lobbar för!”

  Bra med ordet ”del” då jag är övertygad om att det just bara är en del (liksom författaren Solana ”trasiga” själar) som anammar dylika tankar. Tyvärr är en del av dessa ”trasiga” själar väldigt karismatiska och manipulativa och besitter förmågan att dupera och få med sig andra i deras (egen) kamp. Och den typen finns såväl inom kvinnorörelsen som inom ”papparörelsen” är min övertygelse. Har man däremot siktet inställt på barnen (alla) som far illa i denna ”kamp” så blir det lättare att hålla kurs tror jag.

 31. @Mia..

  Du har så rätt i det du skriver,och viktigt att notera är att det handlar om minoriteter som försöker skapa en opinion som ska föra extrema budskap vidare,tittar man närmare på SCUM:s manifest,och i vilka kretsar detta manifestet har dykt upp,så finner man snabbt ROKS,däremot är det få som känner till att det finns en annan grupp av kvinnojourer som kallar sig för SKR som jag uppfattar det har tagit avstånd ifrån ROKS agenda.
  En mening klippt ifrån SKR:

  ”SKR arbetar för ett jämställt samhälle fritt från våld”

  Och för mig återstår att ta reda på om SKR lever upp till dessa ord.
  Att ROKS inte står för ovanstående har man sedan länge kunnat konstatera,och att även många kvinnojourer har lämnat ROKS,för att gå över till SKR är också ett tecken som tyder på att det finns en vilja att välja en annan väg,än hatets och krigets vägar.

  Det verkar också vara det som skett inom Pappa-barn,i och med att Pappa-barn har splittrats i två riksorganisationer,men i mindre skala!

  @Patrik

  Trevligt att du har läst manifestet,viktig att komma ihåg,är att Valerie,författaren var sjuk,men ändå är det märkligt att ROKS har anammat manifestet,och har aktivt använt sig av manifestet i deras egna korridorer i syfte att skapa en upp piskad stämning i sina egna led,sen har vi ABC här ovan som jag varit i kontakt med sedan förr i dessa kommentatorsfält hos Unni,och som fortfarande använder sig av en sk.härskarteknik.se länk.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4rskarteknik

  @Nisse

  Med andra ord,så kan jag bara hålla med Nisse,att man bör försöka se sina egna fel först,innan man klankar ner på någon annan!

  Mvh

  Anton

 32. Anton

  Deltog i en debatt där bl a ROKS och SKR deltog. T o m kroppsspråket vittnade om att SKR vände sig bort från ROKS (liksom HOPP och RFSL). SKR talade även om att man faktiskt vid tillfället hyst man med barn i jourboende då det funnits behov och möjlighet.

 33. @Mia..

  Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter av SKR,det känns som att mitt väderkorn har lett mig rätt när det gäller SKR,och att SKR har en önskan om förändring som bottnar i en vilja att reformera samhället på ett sätt som gagnar oss alla,för vad kan man önska sig mer än en trygg,jämlik värld utan våld!?

  Också intressant att du deltog i en av deras debatter,för det borde betyda att du är aktiv?! (Tanken tilltalar mig mycket)

  @PabloHoney.

  Har läst rapporten,och den är klart intressant,och jag hoppas på att Genusmagazinet snart kan ge ut en rapport om hur våra barn har det!
  För det är hög tid att belysa att många barn faktiskt far illa i vårt Sverige,och ofta så döljs barns lidande bakom ord som ”barnets bästa” av myndigheterna,men i många fall så saknas mycket ofta en saklig motivation som påvisar att insats/åtgärd faktiskt ligger i barnet egenintresse!
  Man behöver ju bara snegla på alla dessa ärenden som varit uppe i media de senaste 2 åren!

  Mvh

  Anton

 34. PS..Unni =8))),förlåt att jag glömt tacka för din adventspresent till mig,den utvecklades väl inte riktigt som du tänkt dig,och trots dina tillmälen,så bjuder jag på en virtuell kram över nätet!
  Kram på dig,och tack för en vacker present,för det är det presenten har utvecklats till =)

 35. Ingen skall slå, ljuga eller gå till grannen (Älskare eller älskarinna).

  Gräset är inte grönare där. Det kommer alltid en vardag.
  Man borde tänka efter och sansa sig innan man går över gränser.

  Även vid separationer där detta inte förekommit, det blir bråk ändå.

  Speciellt bör man tänka på att det finns barn och släckt som blir drabbade av det agerande man har.

  Tänk om vi alla kunde tänka efter före.

  Inte efteråt inse att det kanske inte räcker med förlåt.

  Leroy

 36. Unni, det är inte en diskussion som försiggår här. Din blogg har blivit invaderad av antifeminister som roar sig med att kontaminera din blogg. Vilket iofs bara bevisar riktigheteen i ditt inlägg.

 37. @ABC..

  Som vanligt drar du slutsatser som inte har en förankring i verkligheten,kanske skulle du skärskåda,och se att här finns en vilja att mötas utan könshat!

  Förstår att du inte gillar detta,då det är tydligt att du är ute efter att få personlig egocentrisk tillfredställelse genom bloggar som Unni´s istället.(verkar smått sjukt)

  Jag tycker du kan skaffa dig ett aktivt liv,och gå ut för att möta andra människor,så att du får en möjlighet att skapa en bild som är förankrad i verkligheten.

  /Anton

 38. Jo men signaturen ”Anton” har nog verklighetsförankring. Det tror jag. Han är nog fast förankrad i sin alldeles alldeles egen verklighet, den som inte delas av någon och definitivt inte av kvinnor! Individer som uttrycker sig som signaturen gör här på din blogg har tydliga problem med relationer till det kvinnliga könet. En riktigt obehaglig figur faktiskt som man aktar sig för när man träffar på dem. En sådan som SKA ha problem med vårdnadsfrågor!
  Men som när man har med psykopater att göra så upplever signaturen inga problem alls, den har inga problem med sitt uppförande. Problemen ligger uteslutande hos omgivningen. Och det är ju iofs sant. Att träffa psykopater ger alltid problem och man ska därför hålla sig undan.

  Lägg märke till hur signaturen i sann psykopat-anda blir grövre och grövre i sina utspel och attacker, hur den hemfaller åt grova personangrepp. Hur den tar sig rätten att ta plats i en persons blogg (kunde lika gärna varit en annan persons hem) med sitt dåliga uppförande, brist på allmän hyfs och med sina kränkningar. Normala människor går inte hem till andra och attackerar dem eller deras gäster, ett sådant beteende leder till polisanmälan.
  Och lägg också märke till hur den smörjer dem som den tolkar som möjliga att använda som nyttiga idioter.

  Den här signaturen stämmer till punkt och pricka in på hur en riktig psykopat arbetar.

  Nu kommer strax signaturen att låta sig framstå som indignerad över att jag kallar den för psykopat men si det gör jag inte. Jag skriver om en signatur som uppträder som en psykopat.
  If you’ve seen one, you’ve seen them all.

 39. Manifestet går att köpa på Bokus, har det liggande vid sängen.

  Skall bli intressant att läsa Feministernas Partiprogram.

  Har bara läst förordet än så länge.

 40. Jag förstår inte riktigt hur man på allvar kan diskutera SCUM-manifestet. Det är ju skrivet av en mentalsjuk person. Eller åtminståne gravt störd. Att frossa i hat och morbida fantasier, det kallar inte jag friskt. Snarare tragiskt. Men visst, ge ut skiten på nytt. Och Kommunistiska Manifestet. Så länge Mein Kampf inte går att köpa, då är allt frid och fröjd…

 41. heja abc….tjohoo…äntligen lugn…..kram….. kram alla……vila och sjunga….så ska dom tas…kramar igenb……

 42. @Mogura..

  Du har helt rätt i det du skriver,och det är bl.a därför som jag poängterar att manifestet återfinns hos ROKS,och faktiskt tillämpats i en viss omfattning,i dom högre positionerna,men i hur många fler maktpositioner kan man återfinna dessa attityder?hur många av t.ex F! politikers är med i ROKS,och kanske till och med delar dessa attityder och åsikter?,intressant att du också nämner Mein kampf,för den återspeglar ju också en liknande attityd,dvs en attityd som är farlig.

  T.ex så var det nån politiker som på allvar hade lämnat ett förslag (eller motion?) som gick ut på att införa en speciell skatt enbart för män?!
  Ganska så intressant i sammanhanget,att det var en politiskt aktiv kvinna som hade kommit på denna brillianta tanke.
  Vem av er minns t.ex förslaget att förbjuda män att vistas utomhus efter 22.00.

  Lessen,att jag går lite O.T nu,men åsikter och attityder är ju det som faktiskt förändrar ett samhälle.

  Mvh

  Anton

 43. Tiger har varit otrogen ( Olagligt men omoraliskt ) medan Elin har misshandlat Tiger ( Olagligt ) men moraliskt enligt dig Unni!?
  Feminismen är bevisligen bara kritisk i en riktning. patologiskt narcissistisk verkar denna statsfeminism vara, det osar av dubbel moral. Inte märkligt att kloka kvinnor och män börjar lämna denna marxist-rörelse då de inser att den är ohållbar.

  Doris Lessing och undertecknad har mer gemensamt än vad du och ”gamla” liberalfeminister nånsin kommer att ha.

 44. ABC,
  ”Unni, det är inte en diskussion som försiggår här. Din blogg har blivit invaderad av antifeminister som roar sig med att kontaminera din blogg. Vilket iofs bara bevisar riktigheteen i ditt inlägg.”

  1. Ingen har sagt att de är antifeminister, några har sagt att de är för jämställdhet. Feminism är inte jämställdhet
  2. Ingen kontaminerar något utan försöker att på demokratiskt vis uttala sina åsikter utan att trampa några på tårna. De som fäller personliga och icke-sakliga argument tillhör nog din klubb.
  3.”Vilket iofs bara bevisar riktigheteen i ditt inlägg”
  Med detta menar du att om detta hade varit en rasistisk blogg som fick kritik så hade Unni´s inlägg bevisat at det var riktigt med rasism!?
  Snacka om argumentationsfel….

 45. Unni

  Då ställer jag dem igen.

  Det skrivs mer och mer om mammor som misshandlat sina barn, och gjort det i flera års tid utan att samhället reagerat.
  (vilket inte du gör alls)

  Hur ställer du dig till det?
  Anser du att mammor/kvinnor som misshandlar barn/män tillhör samma grupp som den du sätter män som misshandlar i?

  Vad anser du att man ska hugga av på kvinnor som brukar våld mot barn eller andra vuxna människor?

  1. Vem är ”samhället”? Våld mot barn brukar tas på allvar så vitt jag vet. Kvinnor som blir misshandlade av sina män tas inte på allvar.
   För övrigt anser jag att Kartago bör förstöras.

 46. Unni

  Varför svarar du inte pa lilla Mys fragor? Sluta med din barnsliga harskar-teknik och sta upp för dina asikter för en gans skull. Genom att svara.

  Har du inga argument förutsatter jag det som valdıgt manga misstanker. Att du e en obotlig manshatare. E du det?

  Jag tror inte att du e det, men jag tror att du kanner manga som e det och att du kanner dig pressad av dem att framsta som en scum-manifest-kramare.

 47. @Unni..

  Om våldet mot kvinnor inte tas på allvar?
  Kan du då berätta för mig varför regeringen avsatte över 200 miljoner 2007-2009 till våldsutsatta kvinnor?
  Ditt påstående att ”våld mot kvinnor inte tas på allvar” faller därmed,såvida du inte kan presentera annan fakta?!

  Du nämner också att du vill att Kartago ska förstöras,men vad är ”Kartago” för dig?
  Och varför anser du att ”Kartago” ska förstöras?
  Och vilka ska ta över och styra,när ”Kartago” är erövrat?

  /Anton

 48. Unni!

  Snälla så här skall det väl ändå inte få gå till?

  :
  http://gunillasdagbok.blogspot.com/2009/12/inte-ok-att-mailare-kan-ge-obekvam.html

  Nu är Leroy både arg och ledsen

  Vad man anser privat skall hållas isär från yrkesrollen.

  Man kan så klart skriva böcker om det ena eller det andra men man skall ju sätta böcker och saker under sann klassificering.

  Sen borde nog arbetsgivare försvara sina medaretare lite bättre då krafterna som agerar inte vågar träda fram.

  Arbetsgivare och annonsörer borde fan i mig ställt sina servrar och loggar till förfogande för nog borde det handla om sanning och inte om påstående.

  Stå på dig annars står någon annan på dig!

  Leroy

 49. Respect Unni!

  Hoppas du kan göra skillnad mellan sane och insane.

  Social Media.

  Dela med sig privat och offentligt.

  Anställd och egna åsikter.

  Djupa frågor.

  Kommande generationer och lagstiftningen.

  Leroy

 50. Och i vanlig ordning så flyger ABC in på sin kvast,och använder sig av sin trollstav och viftar fram punkt 4.2 och punkt 4.5 enligt nedan.

  De fem härskarteknikerna består av:

  * 4.1 Osynliggörande
  * 4.2 Förlöjligande
  * 4.3 Undanhållande av information
  * 4.4 Dubbelbestraffning
  * 4.5 Påförande av skuld och skam

  Men det enda som ABC lyckas med är att störa en debatt om våld,och om man tar våld på allvar eller ej!

  Kan jag nu få svar på nedanstående av Unni?

  @Unni..

  Om våldet mot kvinnor inte tas på allvar?
  Kan du då berätta för mig varför regeringen avsatte över 200 miljoner 2007-2009 till våldsutsatta kvinnor?
  Ditt påstående att “våld mot kvinnor inte tas på allvar” faller därmed,såvida du inte kan presentera annan fakta?!

  Du nämner också att du vill att Kartago ska förstöras,men vad är “Kartago” för dig?
  Och varför anser du att “Kartago” ska förstöras?
  Och vilka ska ta över och styra,när “Kartago” är erövrat?

  /Anton

  PS..För er som inte vet vad Kartago är,så kan ni söka på wikipedia!

 51. Ja ABC Svarar och Howling e på semester eftersom hon kanske tillhör partiet men inte är rumsren.

  Så mycket sjukt har flutit till ytan senaste veckan så man funderar vem´s rätt man egentligen snackar om?

  Leroy

 52. Unni

  Du har fortfarande inte svarat på mina frågor.
  Gärna raka svar.

  Samhället tar inte hand om de barn som får stanna hos mammor som misshandlar, trots att tecknen finns.
  Du vet vad samhället är. antar jag…

  1. Lilla My! Jag vill inte diskutera detta. Det är inte vad jag tagit upp i min post, och jag ruttnar på er som försöker dra upp enskilda övergrepp som en generalisering. Jag talar om strukturella problem, men ni är så jävla inkrökta och antiintellektuella att ni förorenar min blogg, ni som envisas med att tjata om kvinnor som slår män och barn. Jag har fått nog av er nu.

   Och för övrigt anser jag att Kartago bör förstöras. God jul!

 53. Jag å min sida är lite bekymrad över att du aldrig skrivit en rad om igelkottsdöden på våra vägar, inte heller om din syn på om dubbdäck ska förbjudas på Hornsgatan eller ej.

  För övrigt önskar jag En God Jul!

 54. Unni

  Du klarar tydligen inte av att svara på enkla frågor om det du själv skriver om.
  Vilket bevisar för mig att du enbart är ute i syfte att hämnas.

  Du skrev själv att man skulle kapa kuken av män som misshandlar.
  Ska kvinnor få misshandla utan att kapa av något.

  Att försöka med påhopp fungerar inte på mig, det är inget jag tar åt mig av, men fortsätt med det du : )

  Att ignorera att kvinnor misshandlar barn och män är enbart ett sätt för dig att få fortsätta med ditt korståg mot män och att få vara ett offer.

 55. Men My,du får ge Unni lite andrum,hon gör ju så gott hon kan..inte..

  Du måste ju ta hänsyn till Unni,hon har ju råkat riktigt illa ut sedan förr,och självfallet så färgar hennes erfarenheter även hennes omdöme.

  Ta till exempel bara det Unni skriver:

  ”Jag förstår inte varför män som är sjyssta tar åt sig. Har aldrig fattat det. Vi ska väl kämpa sida vid sida mot avarterna?”

  Unni förstår ju inte att vanliga killar/snubbar/män/pappor faktiskt stämplas i/av samhället trots att 95% är vanliga,sjyssta män.
  Sen förväntar Unni sig att vi ska ta hennes,och andras kvinnors parti när vi själva får ta en massa stryk i samhället pga deras masshysteri,och utpekandet av män som hemska,farliga osv osv.

  Sen säger Unni:

  ”Bara det att kvinnors våld mot män är marginellt och inte ett av våra största samhällsproblem. Säger jag trött för tiotusende gången”..

  Men visst är kvinnors utsatt ett dilemma,men man kan ju ta sig en titt på hur vanliga män behandlar kvinnor,vi håller upp dörrar,vi släpper kvinnorna före i köer,vi blir arga när vi ser en kvinna bli utsatt för ofredande,eller våld och dom flesta av oss män agerar då genom att ingripa,MEN hur länge till?.

  Sen vidare skriver Unni:

  ”Jag inser att min blogg har blivit säte för en diskussion som bara går i cirklar och där vi aldrig kan mötas.”

  Och läser man kommentarerna,så är vi alla emot våld,både våldet som riktas mot kvinnor,men även allt annat våld,även det psykiska som Unni själv en gång skrev,att ”det är det som är det värsta”!
  Och visst kan vi alla mötas,och föra en gemensam kamp mot våld,men jag tycker att man måste skapa en ATTITYD i samhället där INGET VÅLD ACCEPTERAS,för annars kan man inte komma åt våldet,och få stopp på det,för våld föder,mer våld.

  Sen skriver Unni vidare:

  ”Men skulle vi hugga ***** av alla män som använder våld hade de bästa funnits kvar. Och fy fan vad gött vi skulle få det.”

  Visserligen förstår jag att Unni,nu luftar sina egna sår,men som känd person så kan man inte gå ut och förespråka ett visst våld,inte ens mot våldsverkare,när man som Unni själv kämpar mot våld,så Unni,detta kändes väldigt tråkigt att läsa,men jag förstår dina tankar,och jag tror att du menar det bildligt,och inte bokstavligt talat?!(Men lite osäker är jag)

  Sen har vi denna:

  ”Lilla My, dina frågor har försvunnit i mängden.”

  Som egentligen bara är en bortförklaring,för det kan inte vara så pass svårt att skumma igenom mindre än 65 kommentarer,och leta fram dom kommenterar som är namngivna som ”Lilla My”,också en sak som visar hur Unni för ”debatt” i sin egen blogg (selektiv undvik och bemöt ej taktik).

  Ovanpå detta så påstår Unni:

  ”Kvinnor som blir misshandlade av sina män tas inte på allvar.”

  Och det känns ju verkligen som ett påstående som faller platt,när man vet att det mellan 2007-2009 har tillsatts medel (ca 200 miljoner) för att stödja våldsutsatta kvinnor som drabbats!

  Sen avslutar Unni med ett påhopp utan sin like:

  ”men ni är så jävla inkrökta och antiintellektuella att ni förorenar min blogg”

  Näe,Unni,Kanske kan vi aldrig mötas i våldsfrågan,dock anser jag att allt våld är fel,och att det är viktigt att alla enar sig i våldsfrågan,strukturellt eller ej,våld är fel!

  /Anton

 56. Anton och Lilla My,
  Jag förstår er tanke om att söka jobba gemensamt eller sida vid sida med Unni mot våld, bra idé!

  Men för att detta ska ske så måste vi låta Unni få tid på sig att bearbeta faktumet att allt kriminellt våld är fel. Mitt förslag är att Ni låter henne komma till Er istället:-)

 57. Jag håller med Anton där.

  Det är fanemaj sjukt vad feministerna generaliserar och kräver förändringar. På alla utom sig själva.

  Det känns som att kvinnan ska fortsätta ha sin madonna-gloria medans männens alla manliga attribut skall hatas.

  Världens mest jämnställda land säger dom. För vem?

  Men…det är här det sjukaste kommer in i bilden. Den sortens feminist och den sortens manshatande feminsiter som finns på denna blogg finns sällan ute i samhället.

  Det finns en anledning till att en förkrossande majroitet av kvinnorna fortfarande vägrar kalla sig feminister. För dessa kvinnor tycker garanterat att den sortens manshatande feminism som för utrymme i media är sjuk.

  Jag stör mig på att feminister inte fattar det egna ansvaret av jämndställdhetsbegreppet. Sluta utnyttja killar på korgen för att få drinkar. Sluta kräva att killar ska öppna dörrar. Sluta kräva gentlemän och kräv istället av er själva en gentlekvinna. Sluta kräv en ”manlig” karl som byter bildäcken till er medans ni duperar hans hjärna genom att leka offer.

  Först då kommer jag ta feminister på allvar. Tills dess sitter jag i min länsfåtölj och röker ciggar och suckar åt detta spektakel.

 58. Mina barn misshandlas, mammorna erkänner lögner, men åklagare och soc går på deras historier ändå
  egentligen ska man inte kommentera men för antons skull delger jag en sanning som tyvärr så är sanningen dyster

  Mitt fall är förvisso oxå vårdnadstvister men än allvarligare än så. Här har mammorna hjälp av socialen och åklagare på ett mycket makabert sätt. Man påstår att jag ska ha låst in, isolerat och misshandlat mitt ex vilket nu resulterat i att mina söner är under LVU och åklagaren har gett mamman besöksförbud samt förlängde åklagaren det nu den 8 dec 2009 med motiveringen att särskilda omständigheter som ska ha kommit fram. Det vill säga att åklagaren utan att beakta möjligheten att mamman ljuger väljer att köpa allt hon säger. Deta trotts att det i verkligheten är mitt ex som är boven. Grunder till LVU: Under 2003-2004 pågick en vårdnadstvist om min stora son snart 9 år under denna gjorde hans mamma en massa olika polisanmälningar mot mig för att på sätt få vinning om vår gemwensamma son. Dock så trotts detta valde Tingsrätten att i DOM fastställa delad vårdnad och att han skulle bo hos mig.

  Skolan anmälde misshandel

  Efter detta har bla skolan anmält mamman för misshandel på min son och även mitt senaste ex gjorde det 2007 då han kom hem efter omgänge med en massa blåmärken. Sen har det vrit lugnt fram tills i december 2007 då mitt senaste ex och min minsta sons mammas syster gjorde en falsk anmälan mot mig angående grov kvinnofridskränkning vilket resulterade i att jag satt i arresten i kristianstad den 1-3 december varpå mitt ex erkände att anklagelsen va falsk och jag fick ersättning från Justitekanslern efter detta flyttade hon tillbaka till mig efter att hon varit hos sin släkt när jag satt där.

  Barnen omhändertagna

  Sen dess har det varit lugnt fram tills den 27 maj 2009 då gör mitt ex mamma och en annan syster en anmälan mot mig angående att jag skulle ha misshandlat min sambo. Detta resulterade i att polis och social rycker ut och omhändertar mina barn samt tar med mitt ex. Nu börjar de allvarliga båda mammorna anklagar hellt plötsligt mig och socialen bestämmer sig för att hemlighålla barnens ort och vart dom finns enligt 14§ 1 och andra stycket LVU.
  Jag överklagar LVU till länsrätten men LVU kvarstår då man menar att mammornas uppgifter stämmer bra ihop och detta trotts att den första mammans uppgifter prövats 2003-2004. Vidare så stämmer båda mammorna givetvis omgående på vårdnad varpå den intermistiska vårdnaden prövades nu den 9 december 2009 angående min stora son men då jag har anklagelser mot mig och ett LVU mot mig som gör att jag inte fått se mina barn sen den 27e maj så kan ni själva räkna ut hur de blir med beslutet.

  Mammorn påstår att jag är psykiskt sjuk

  Handläggarna är helt fixerade och menar nu pga mammornas lögner att jag ska va psykiskt sjuk och åklagaren drar på utredningen bara för att jag ska förlora vårdnaden om mina barn. Dock har jag nu än en gång överklagat LVU så nu hoppas min advokat på att förhandling snarast sätts ut i Länsrätten även om dom tyvärr brukar gå på vad socialen påstår genom sin såkallade utredning. Glömde nästan att nämna att barnen omgående samma dag som omhändertagandet placerades hos mammorna min äldsta son i Malmö och min yngsta i Eskilstuna sen dess har jag telefonkontakt med min son i Malmö 1 gång i veckan under 1 timme varpå han berättar att han än en gång blir misshandlad av mamman men då jag anmäler detta till soc och polisen läggwer man ner utredningarna direkt och menar att jag gör de för att jävlas så tyvärr kan jag inte få hjälp åt min älskade son vilket nu gör att jag inte kan sova på nätterna av oro.

  Får inte ha kontakt med min son

  Min yngsta son i Eskilstuna har man helt stoppat telekontakten med sen den 11/11 2009 pga att man anser att han inte ska komma ihåg mig. Dessutom är mitt ex från eskilstuna psykiskt sjuk men nu har soc sagt till henne att hävda att jag ska ha fått henne och spela för att hon skulle få pengar från försäkringskassan det vill säga nu tar hon inte sina mediciner vilket nu då hon många gånger slått på mig med tillhyggen när hon missat sina mediciner gör att jag är livrädd för min sons hälsa. Tyvärr så vägrar soc tro på mig och åklagaren drar på utredningen hela tiden.
  .Kommun: Kristianstad.

 59. Hoppas Elin far sitta i finkan för sin mısshandel.

  Kvinnor, tro ICKE att det e okej att misshanlda en man bara för att ni sjalva e kvinnor. Hoppas innerligt att Tiger gör en polisanmalan mot henne. Det hade jag gjort.

 60. @Patrik..

  Citat.

  Men…det är här det sjukaste kommer in i bilden. Den sortens feminist och den sortens manshatande feminsiter som finns på denna blogg finns sällan ute i samhället.

  Citat:slut.

  Du kan finna denna typ av ultrafeminism hela vägen upp i maktens korridor,där ligger den svagt unken och bara sprider sig likt svartmögel.
  Ofta gömmer den sig bakom fraser och ord som ”kvinnans frigörelse”,och ”jämlikhet”..

  Mvh

  Anton

 61. Det är nåt fel som är trasigt.
  Hela din retorik är uppbyggd kring
  manshat och en ickedemokratisk
  rättsordning som bygger på feminism.
  Kom ut ur garderoben IGEN och var kvinna.

 62. Unni, jag måste bara tillägga att du skriver väldigt bra inlägg.

  Unni, jag har varit singel nu länge. Jag har haft män som misshandlat mig på olika sätt. Varenda förhållande, en dålig man. De har varit även otrogna, mina pojkvänner alltså.

  Sedan, när jag försökte nu vara singel, då har jag fortfarande inte frid eftersom de otrogna männen jagar mig nu som älskarinna. Det kallas moment22. Det går inte att vara i förhållande med en man eftersom han slår eller är otrogen. Om du är singel, då kommer samma män som är otrogna mot andra kvinnor att jaga och störa dig, spela singlar och ljuga om någon kärlek och att de vill allvar med dig.

  Som jag ser det i dagens samhälle. En kvinna har två val:
  Antigen är du/eller:

  1. En bedragen fru
  2. En älskarinna till en man som bedrar sin fru

  Sådana män finns många där ute. De tar för sig. De jagar, de ljuger om kärlek och allvarliga förhållanden för någon stackars tjej, men de har ju redan en fru och barn.

  Detta är inte att hata män, utan sanning. Jag vill att någon ska gå i mina skor 2 år så då får den personen se hur jobbigt jag har det. Om någon skulle vilja göra dokumentär så ställer jag upp för att visa sanningen.

  Jag vill inte ha dessa män omkring mig. Jag vill inte att de ska ragga mig, jag vill inte spendera timmar på att leka detektiv för att upptäcka just det att han faktiskt är gift ju.

  Jag vill ha fina män omkring mig. Trogna, snälla, icke-misshandlare…men var är de?

 63. Unni, varje gång är det så att när jag går ut så träffar jag någon kille och blir glad. Då skyndar folket att hjälpa och säger: Han är upptagen, har en fru/tjej. Han är misshandlare.

  Vafan…tänkte jag, kommer jag inte träffa en bra man. Det är alltid något…alltid.

  Mina tjejkompisar blir lurade av gifta män/misshandlare hela tiden. De kan vara unga, äldre, oavsett…dessa män gör på samma sätt. Dessa män lovar guld till redan desperata kvinnor…de som redan blivit sårade, så det blir sår på sår….Mina kompisar kan aldrig läka, omöjligt att gå ur situationen.

  På sådana uteställen är det många sådana, de står där framme, de uppvaktar dig…hemskt…

 64. Det är så illa där ute Unni, att jag ville faktiskt skriva till dig, lätta mitt hjärta och söka hjälp, tröst…så illa är det..
  Jag är faktiskt sårad och får dålig självkänsla när de beter sig på det sättet…

 65. Väldigt fint skrivet Flower.

  Jag hoppas det löser sig. För det finns bra killa oxå.

  Förstår den desperation och längtan du beskriver om man hela tiden luras eller blir varnad, tappar tron på kärleken.

  Leroy

 66. Skummar igenom alla kommentarer och vill rekommendera all statistik och fakta som visar att kvinnor mördas av en närstående man rätt ofta medan män mördas ytterst sällan av sin kvinnliga partner.Och våld mot kvinnor är betydligt vanligare än tvärtom,och våldtäckter,så det är bara att gå in på satistiken och forskningen och kolla för att se verkligheten ! Sedan är frågan hur ska mäns våld mot kvinnor upphöra, och förtrycket mot kvinnor inte bara i Sverige utan världen över ? Ska vi börja i Sverige först och fatta sunda beslut om hur man kan få män som hatar kvinnor och är personlighetsstörda, missbrukare, eller psykiskt störda i allmänhet, att sluta att hata slåss och manipulera i kärlekens tecken i vissa fall ! Hur man kan få kvinnorna att se detta på en gång innan dom är där i kärlekens inkörsportar och bortkollrade i greppet som just en personlighetsstörd person kopplar. Vilket finns psykologisk kunskap om i vår tid.Läs Psykopatens Grepp och Vardagens osynliga våld. Enlig forskningen så är det vanligare med manliga psykopater och det är både fysisk och psykisk misshandel som en psykopat utsätter sitt offer/ objekt för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.