PASSIONSFRUKT

p-l-forum

Nu, alla darlingar, ska ni får höra lite om min Borlängevisit. Temat på årets Peace & Love är ”passion” och själv ingick jag i panelen som skulle tala om passionens baksida. Men mest blev det en hyllning till passionen. Om någon ur publiken läser detta vill jag framföra ett glödhett tack. Att sitta under tak när solen gassar och sommaren äntligen kommit på riktigt, tycks det – är stort. Sånt gör mig rörd. Det var nämligen fullsatt. Till en del kan detta ha berott på att Emil Jensen satt med i panelen. Han var dagens stora älskling.

Efteråt åt och drack vi. Och rökte, de av oss som röker. Stig-Björn Ljunggren hade den goda smaken att röka pipa och cigarr. Det blev en liten kompisar-från-förr-frossa. Och mer vin. Och lite mer. Stämningen steg.

Tills två typiska representanter för den grupp unga bråkiga män som Stig-Björn tidigare beskrivit från scenen dök upp IRL. Då blev det lite awkward. Tre gånger kom de och ville ha våra autografer, vårt vin, vår uppmärksamhet, vårt tålamod och sedan skulle vi få stryk. Till sist vinglade de iväg.

Då var ciggen slut. Och inga fanns att köpa. BH och jag betedde oss som två tunga narkomaner på avtändning och var först beredda att ta en bulle till Statoilmacken på andra sidan stan för att få tag i rökverk. Därpå besinnade vi oss och gick in på festivalområdet istället. Men då hade hela kvällen gått upp i rök.

Och det ljusnade. Först då kom jag på vad jag missat. Jag hade glömt ta bilder. Jag hade missat flera gig jag velat se. Och jag hade glömt byta nummer med kompisarna från förr. Då förstod jag också varför BH tillbringar en hel vecka på Peace & Love. På en enda kväll hinner man ingenting.

Här är förresten mitt sommarprat på Newsmill om andan faller på.

Och i morgon kommer tredje delen av Kroppens Befrielsefront!

Peace! And love!

2 reaktioner på ”PASSIONSFRUKT

  1. ”BH och jag betedde oss som två tunga narkomaner på avtändning och var först beredda att ta en bulle till Statoilmacken på andra sidan stan för att få tag i rökverk. ” – Kunde se det framför mig.
    Gillar och beundrar ditt sätt att beskriva saker.
    Du är hemskt duktig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.