OFFENTLIGHETENS BLÅLJUS

barbroholmberg_450Asså, det här blir tyvärr oemotståndligt. Jag har tackat nej till att sitta i teve och diskutera Tiger Woods otroheter, för jag tycker verkligen att det inte angår allmänheten. Men vad ska jag säga … jag åker t-bana och kan omöjligen missa grejen. Hur många ormar finns det i paradiset, egentligen?

Elin Nordegrens mamma, Barbro Holmberg, åkte alltså enligt uppgift till sin dotter i Florida för att stötta.

Och så bryter hon ihop! Och får föras i ambulanstransport till sjukhus. Hallå, Norén! Detta är ju DIN humor!

Naturligtvis ger Ankan råd och allting är sååå lol! The show must ju go on …

21 reaktioner på ”OFFENTLIGHETENS BLÅLJUS

 1. Anton

  Seriöst mannen. Seriöst nu. Sluta med din jävla mobbning. Det är en sak att vara konstruktiv eller att komma med argument mut Unnis ibland skeva manssyn, men du föröljer ju henne på ett osmakligt sätt. Detta var osmakligt.

  Jag älskar faktiskt skvaller och tycker detta inlägget var skitbra!

 2. Anka regerar för sämre PR kan väl inte upphovsrättsmafioson Disneykoncernen få! Ryktet går att Knatte, Fnatte och Tjatte har lierat sig med Magika de Hex för att ta det blonda fåret i Hollywood av daga.

  Igår löste Anka förresten klimatkrisen…eller i varje fall så förkunnade hon med sin vidunderliga insikt och vishet att vi inte kan lita på att USA ska ”lösa alla problem”. Som exempel tog hon upp Aghanistankriget som ju bara USA brytt sig om.

  M.a.o. tror jag att hon aspirerar på titeln ”Mest Korkade Kändis” sedan Robinson-Robban.

 3. @Patrik..

  Jag tycker inte att det här inlägget var bra,för jag saknar ett innehåll,något som berör,det här inlägget uppfattar jag mer som vekt,intetsägande och jag blev besviken,för jag vet att Unni kan bättre än så här!
  Däremot så tilltalade rubriken mig,rubriken är klart lysande,och den tycker jag hyser ett riktigt starkt potential,kanske dock i annat sammanhang,och jag kommer spara den rubriken,och vem vet kanske en dag får man användning för den ;-D

  Så Patrik tagga ner lite är du snäll.

  /Anton

 4. Detta med Tigers otrohet är väl egentligen ganska ointressant, kan förstå att Unni inte vill sitta i TV och diskutera detta.
  Det som kan vara intressant det är frågan, hur många män är trogna sina hustrur och vice versa, jag känner då ingen som har varit trogna till 100% ingen vill väl köra med samma pålägg på mackan i 50 år

 5. Det är stor förbannad skam att sådana här saker för så STOR uppmärksamhet.

  Det finns viktigare saker att skriva om.

  Ändå synd att det var Barbro Holmberg och inte Anders Björk, det hade varit riktigt djävla roligt om han brutit ihop i Tiger Woods hus och blivit hämtad med ambulans. Men han kanske hade föredragit Leopardtank eller JAS omd nu inte i USA hade blivit M1A1 och F35.

 6. Unni, ska du inte stänga av signaturer som stalkar och inte tillför något annat än förolämpningar? De är iofs intressanta som skolexempel på hur kvinnohat och dumhet kan ta sig uttryck men eftersom de helt saknar gränser så har de en tendens att helt ta över din blogg.
  En av dem har t o m börjat recensera den! Utifrån sin egen nivå naturligtvis, men det blir lätt kväljande och kväver eventuell diskussion.

  De själsligt döda (= psykopater) behöver kickar för att veta att de lever och konstruerar situationer där de upplever att de får dessa livgivande kickar. Då behöver han andra människor att livnära sig på, han behöver reaktioner på sina provocerande förolämpningar för att känna sig levande.
  Det visar sig tydligt här.

 7. Anna Ankas kommentar var riktigt pinsam. Att Elin ska hitta sig en annan miljardär och skita i Tiger Woods för det finns så mycket miljardärer där ute. Hahaha.

  Snarare är det väl så att det alltid är miljardären (i detta fall alltid en man) som väljer och vrakar och han håller sig knappast fast vid en enda kvinna.

  Miljardärerna står knappast i kö för att få brudar som Elin. Det är Elin som får stå i kö till att hitta en miljardär. Dumpar hon Tiger Woods så kommer hon med stor sannolikhet aldrig få en rikare kille igen.

  Vad Anna Anka totalt förbisett i sitt ointelligenta tillstånd är att Elin har konkurrens från inte bara kanske 10 snygga tjejer utan snarare 1000 tals tjejer som faktiskt är lika snygga eller ännu snyggare än Elin.

  Så Anna Anka ska man ju knappast ta råd ifrån.

  Kvack kvack.

 8. ABC,
  ”De själsligt döda (= psykopater) behöver kickar för att veta att de lever och konstruerar situationer där de upplever att de får dessa livgivande kickar. Då behöver han andra människor att livnära sig på, han behöver reaktioner på sina provocerande förolämpningar för att känna sig levande.
  Det visar sig tydligt här.”

  Du kallar en människa för psykopat baserat på vad han kommenterar på en blogg!?
  Kanske dags att själv ta en inre kognitiv resa?

 9. Weisshaupt visar återigen prov på sin lysande analysförmåga. Klockren kommentar. Dom är oftast en ren njutning att läsa i sin iskalla klarhet. Skall du inte starta en egen blogg snart? Då slipper man gå hit till en av högborgarna för mansförakt. Jag får tillräckligt av det tröttsamma tjatet bara genom att råka bläddra igenom kvällstidningarna som ligger och skräpar överallt.

  Vad gäller Tiger och Elin är det intressant att manhatarna startat hetskampanj mot Tiger Woods samtidigt som man är beredd att gå i döden för sin hjältinna Elin. Visst Tiger har handlat omoraliskt. Vilka skäl han hade för detta vet vi inte. Ingen av oss. Elin däremot har begått ett grovt brott genom att misshandla sin partner med hjälp av en järntrea. Men plötsligt har ingen av de feminister som annars ylar högt om våld i hemmen något som helst att invända mot våld i hemmet.

  Kan det månne bero på att offret råkar vara man? Eller menar ni att det är okej om jag pucklar på kärringen med en järntrea om hon skulle vara otrogen? Vänligen förklara för en stackars idiot…

 10. Hörrö Weismüller, för en del är det en konst att knipa igen när man inget har att säga.
  Något för dig att ta en funderare på!

 11. Du kallar dig ABC men du verkar inte klara av att förstå det du läser.

  IQ som Anna Buuk ???

  ”Hörrö Weismüller, för en del är det en konst att knipa igen när man inget har att säga.
  Något för dig att ta en funderare på!”

  Snacka om att inte leva som man lääääär.

 12. Frankieboy, det gör inget att du tror att jag inte lever som jag lär.
  Huvudsaken är väl att DU gör det nu när du kommer med påståenden om min person.
  Så vad ville du egentligen med din innehållsrika kommentar? Och VEM är Anna Buuk???

 13. Anna Buuk sjung en låt om dig (ABC….)

  Jag lever som jag lär

  Anledningen till att jag kom med påståenden om din person var att du vräker ur dig påståenden om personer du inte vet ett dugg om.

  Man kan inte diagnostisera en person som psykopat enbart baserat på påståenden från någon av hans eller hennes ovänner.

  Kvinnor är precis lika usla som män är, ni är inte ett dugg bättre.

 14. Frankie lille, sångerskan som sjöng om ABC heter Anna Book. Inte Buuk. Och vilken kunskap har du om hennes IQ?
  Och hur står det till med din egen? Når den upp i nivå med rumstemeraturen?

 15. Hon heter inte Anna Buuk, hon ÄR Anna Buuk.

  Har jag skrivit att hon är korkad?

  Du borde kanske läsa en gång till.

 16. @ABC..

  Jag tycker du borde ta och grensla din raketkvast och fara iväg till blåkulla en gång för alla,glöm bara inte att ta ett stadigt tag i både den svarta struten på huvet,och kvasten,för annars kan det lätt gå illa,med tanke på hur ostadig du är i ditt mentala tillstånd.

  ”Flyg,fula fluga” ,ett litet ordspråk från barnsben,som jag tycker passar in extra bra här 😉

  /Anton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.