NEDRÄKNINGEN BÖRJAR!

kroppenscover2textOBS! Viktigt meddelande!

Alla ni som gillar att skriva eller bara vill skriva skönlitteratur – nu börjar nedräkningen.

Från och med idag kommer första delen i min deltagarstyrda roman Kroppens Befrielsefront att läggas upp. Fortsättningen kommer därefter att portioneras ut två gånger i veckan, och sedan är det NI som tar över.

Läs och känn er varmt välkomna in i Biancas värld. Halva boken är skriven, ni avgör hur det ska gå.
När alla mina portioner är upplagda går startskottet för era insatser. Jag kommer då att ge en utförlig beskrivning av hur det hela kommer att gå till. Men egentligen är det enkelt.
Det handlar bara om skrivlust.

Det här är något vi ska göra för att det är kul.

Men ”skriv färdigt boken-boken” är också en viktig del i det projekt som XtremeCreator och jag har satt igång för att visa framtidens kreativa lösningar online.

Alla ni som deltar är med om att sätta handling bakom orden. Ni bevisar i praktiken att vi inte bara är flumnissar som yrar om hur mycket vi älskar internet. Nu gör vi det på riktigt!

Så, häng med redan från början och läs. Och tänk på att ni snart kommer att forma romanfigurernas öde.

Tillsammans kommer vi att göra något helt nytt!
Och glöm inte, att utan er blir det inget.

KISS THE FUTURE!

10 reaktioner på ”NEDRÄKNINGEN BÖRJAR!

  1. Skulle vara kul om en författare ’la ramen’ och folk sedan ’adopterade’ karaktärer ur boken och skrev från den karaktärens syn, förvisso ett monsterarbete att redigera och få ihop sen.

  2. Det här är verkligen spännande. Jag ser fram emot att läsa resultatet. Det enda problem jag ser, är om boken publiceras/eventuellt genererar inkomster via fildelning. Då ska ju naturligtvis samtliga författare dela dessa inkomster. Men jag är övertygad om att Unni har tänkt på detta och har en lösning på de eventuella problem som kan uppstå.

    1. Hej, Carina! Jag kommer att presentera villkoren och de frågor du tar upp när hela min egen text är upplagd.

    1. Det återstår två delar till i mitt eget material, sen börjar ert fabulerande. Nån gång till helgen är det fritt fram! Håll utkik, stay put!

      Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.