18 reaktioner på ”KORT RAPPORT FRÅN DA MESS

 1. Trevligt, som alltid, att ses.
  Och nu en fråga: tyckte Dansfeber på SVT1 säga att du ska vara med och dansa nästa vecka, är det så?
  Då kan jag ju behöva den där nubben du vet…
  kram

 2. Den där med Leif G W Persson och Berit Hård var bra…
  Mordförsöket med insulinpennan; hmm…kanske var i snällaste laget.

 3. Unni:
  Nej, jag har inte läst boken, men jag har skummat av på nätet,
  så jag förstår på ett ungefär vad det handlar om, ska nog läsa
  boken.
  Bra idé att skriva boken, tycker nog att pennan är ett bra vapen,
  ja, ja; menar inte insulinpennan ha, ha…
  Lycka till med försäljningen så att det blir lite klirr i kassan.

 4. Vi får förbereda oss till fredgens begivenheter på de sätt vi själva väljer.
  En del väljer säkert en bag in box för säkerhets skull, andra kan titta på Dansfeber utan bedövningsmedel. Själv tillhör jag den sistnämnda gruppen, med en liten reservation för iaf ett par glas rödtjut.
  Ser verkligen fram emot Unnis medverkan för barnen och Plan!!!
  Hoppas att du Unni inte känner någon press på dig bara för att du är representant bde för oss inom feminismen och för piraterna… 😀 😀 😀

 5. Nu har jag läst Bluffen! Känner mig hemmastadd med mulliga kvinnogrisen Berits personlighet. Och upplivad av porträtten av Guillou och GW. Helt enkelt jävligt bra. Måtte nästa del i trilogin komma snart.
  Toni S
  Grattis

  1. Yay! Tack, Toni! (Jag fick editera bort din sista rad, eftersom du där avslöjade slutet. Det vore ju synd för alla andra som vill läsa Bluffen.)

 6. Grattis Unni! Har just läst ut Bluffen och fnissar fortfarande…
  Har aldrig läst något av dig och blev överraskad över din rappa, fartfyllda och kreativa stil. Kunde inte sluta läsa på natten trots att jag behövde sova, bara lite, bara lite till, tänkte jag hela tiden. Boken är Jättebra! Tack!

 7. Hej Unni!
  Eftersom Bluffen var så himla bra så läste jag din tidigare bok om kärleksförhållandet; Kära Syster – nu är jag en åldrad dam men som ung kvinna hade också jag tentaklar som endast svängde för psykopater – tände endast på dessa galningar – Gud så jag kände igen mig! Tror mig veta vad du gått igenom och vill bara säga att jag känner djupt för dig och blev innerligt tacksam när du kallade på låssmeden…Äntligen!!
  Önskar dig allt Gott och ser fram emot din nästa bok om Berit.
  Du är verkligen en fighter och jag blir så lycklig över att finna en medsyster från en yngre generation som vågar ge järnet och leva sig igenom sörjan o komma ut på andra sidan.
  Tack för att du vågar vad än alla fegisar säger. Du går Karmas väg och kommer att segra till sist men det fattar inte alla!
  Må Ljuset beskydda dig och mig har du givit massor av kreativ energi.
  Tack o kram
  Runa

  1. Runa, det är såna här rader, de du skrivit, som är det bästa sättet att börja arbetsdagen på. Det som gör det värt. TACK! :)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.