FLATTRKÄRLEK

Stolt kan jag nu meddela att jag härmed är innehavare av en Flattr-knapp (längre ner på sidan). Och det var verkligen på tiden. Lika sen som jag var med att läsa Stieg Larsson, lika slö har jag varit med att installera detta belöningssystem. Det var förresten inte ens jag som gjorde det. Jag fick hjälp av en vänlig själ som personifierade den ändlösa hjälpsamhet jag framhållit som ett av internets absoluta toppnoteringar.

Samtidigt vill jag rikta ett fetingtack till alla ni som orkar läsa mina tektplosioner här på bloggen. Älskar er alla!

7 reaktioner på ”FLATTRKÄRLEK

 1. Guillo är inte den ende ”tempelriddaren” som skjuter bra folk i skogen. Tänker mycket på dina skarpa samhällsanalyser och bär dem med mig för att förstå… <3

 2. Unni,

  Helt orelaterat till postningen, men relaterat till din debattartikel i Expressen. Du skriver,

  ”Ändå vet väl de flesta vid det här laget att islamistisk terror endast utgör en liten del av terrorn i världen i stort.”

  Det är verkligen en sanning med modifikation. Visst, om man anser att 9/11-attacken (=1 terroristattack) är att likställa med spanska separatister som krossar fönsterrutor (=1 terroristattack), så stämmer det att Islamistisk terror utgör en väldigt liten del av det totala antalet attacker. Om man istället tittar på antalet döda så står just Islamistisk terror för 97% av alla dödade i attacker i USA och Europa de senaste 10 åren, och 94% om man räknar in den senaste attacken i Norge. Om man väljer att inte räkna med 9/11 så ändras siffrorna till 91% respektive 86%.

  Så av den terrorism som medför en dödlig utgång så är islamistiska terrorister (fortfarande) starkt överrepresenterade.

  Jag säger inte emot din artikel, men jag tycker att man förvränger verkligheten om man använder din definition av ”mängden terror”.

  Källa: http://super-economy.blogspot.com/2011/02/islamists-caus-overwhelming-majority-of.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.