FILDELARE UTAN (ÅLDERS-)GRÄNSER

Med posten kom ett kuvert med mitt namn och min adress i prydlig stil. Jag öppnade det och ut trillar en hundring. I det medföljande brevet står några rader från avsändaren. Han är 72 år och har laddat ner min ljudbok från TPB. På detta sätt vill han tacka, men också visa att även pensionärer fildelar och är aktiva på nätet.

Klart att de är! Jag vill bara dela med mig av det om det händelsevis finns nån som inte visste.

9 reaktioner på ”FILDELARE UTAN (ÅLDERS-)GRÄNSER

  1. Hej Unni,

    Min far är 78 år (fast själv påstår han att han aldrig blir äldre än 27 och jag är benägen att tro honom…). Jag visade honom för ett tag sen hur man laddar ner och nu laddar han gladeligen ner, mest Pergolesi, Monte Verdi, och liknande och gör riktigt bra spellistor i Media Monkey. Han kallar det att göra ”senilt motstånd”… och väntar med en lugn tillförsikt om skivbolagens jurister skulle knacka på dörren…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.