7 reaktioner på ”DUNKAR KALLT

 1. Du borde skicka ett långt manus till Susanne Bier och Ni gemnsamt tar ifrån Norrmännen o E Munch skriet eller ångest och tvivel. För du skriver så jäkla bra om delar av helheter och tvivel. Att våga ta ett kliv i någon riktning eller inte.

  Bra att du stog upp och skrev om den leende sexisimen.

  Vad inställsamhet och ett leende kan ha för orsak, göra eller bero på.

  Leroy

 2. En kram är det enda som hjälper. Tyvärr en kram från någon som känner en väldigt väl, inte ens barn, för då måste kramen vara starkare från moderskeppet (med mig inte idag när sonen aldrig kom hem från skolan och när han gjorde det flera timmar försent som han aldrig brukar och jag bara brast när han kom hem, så kramade han mig på riktigt och sa mamma, jag visste inte att du kunde bli så orolig och gråta för mig) Då grät jag riktigt skönt och lät honom krama mig glad igen. (Nu älskar vi varran igen)

  Men den där kramen man behöver på kvällen när alla sover, när man stänger av allt och ska lägga sig och alla tankar snurrar … sorry Unni och eventuella läsare – jag har provat nya glöggen, den i guldflaska, och jag känner mig extra sentimental och ärlig…Dom som inte dansar nyktra – jag kommenterar aldrig nykter. (onykter är jag nog mest mitt riktiga, och igår läste jag helgens intervju med Hellström och han att han är på alkoholisters sida och även fast jag inte räknar mig själv som en alkis så är jag där någonstans i grader och när han sa det så såg jag det som en komplimang))

  Gud vad jag yrar – ska fylla på min glögg – den är väldigt god iallafall iår – smakar som blossa vitvinsglögg med lite cognac.
  Iallafall Unni, eller någon annan som läser (jag kommer skämmas sedan när jag blir nykter och perfekt i handling) lol ? men just nu – smärta, att vara en person. Jag tror på kramen här i livet men tyvärr så måste den ges av en älskad om inte en random i natten? Tänk om alla som behövde en kram kunde stråla samman i en masshug och känna något? Det går inte.

  Hoppas ni alla och främst jag hittar en kram snart – xxx kram

 3. Jag har ett filmtips till dig Unni, den går att ladda ner på pirate bay eller så, en docu som heter ”House of Numbers”. det vore intressant att höra din åsikt.

  ta hand om dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.