12 reaktioner på ”DET FÖRSTA ISBN-MÄRKTA USB-MINNET!

 1. Det där är så häftigt! Gud, nu blir jag sådär varm i kroppen igen. Vilka stordåd behöver uträttas för att jag ska få (köpa?) ett sånt där?

  Tack för ditt arbete Unni!

 2. Suveränt! Har längtat efter något sådant i litteraturens värld sedan jag släppte hela min musiksamling (nio album i MP3-format med omstalgsbilder, ett par remixar och liveversioner, bandbiografi med fotoalbum samt några videoklipp) på en CDR-skiva 2004. Fast jag massproducerade inte. Nu fick jag inspiration att plocka fram den gamla skivan igen! 🙂

 3. Så, nu är din torrent på TPB uppdaterad med ISBN nummer och lite extra info.
  Nu kan vem som helst låna detta USB minne på Kungliga Biblioteket! Banne mej inte illa 🙂

 4. Du måste förklara nu vad det är du försöker bevisa, att gratis kan ta lite betalt eller, jag fattar inte, tänker satsa lite på det skrivna ordet men fattar inte vad du menar, kan man som nättant ta lite mindre betalt men ändå vara glad typ?

 5. Varför kan inte du komma till en stad nära mig. Skulle också gärna betala en slant för dina samlade verk på USB.

 6. Min syn på Nobels litteraturpris.

  Förlåt mig Fader ty jag har syndat.
  Vi skriver den 9 oktober i Nådens År 2009. Miljonbeloppen har fördelats i veckan, det var tio miljoner hit och tio miljoner dit. Endast en av dessa mottagare är väl kända för allmänheten. Sen kan man ju diskutera varför vissa pristagare måste vara så himla okända för allmänheten. Att forskare inte är kända av oss vanligt dödliga är väl inte så konstigt, men dessa litteraturpristagare är totalt okända för den stora allmänheten. Eftersom det uppmanas och präntas in att läsa är väldigt allmänbildande och är en rättighet så borde man väl nån gång utse en pristagare som man i alla fall har en hint om. Vad är det för fel på Brown, Baldacci, Larsson,Lindgren, Mankell,Marklund osv. Jag vet att de lärda för litteraturen har lyckats reta upp de amerikanska författarna med att uttala sig om deras kompetens, vilken ansågs inte vara hög nog för ett pris. Jag undrar om dom nångång tittat på vilka som ibland slagit försäljningsrekord vad det gäller romaner och thrillers. Nä, det går inte att ge en sån ett pris, det skall vara till nån som skriver så tungt att medelsvensson inte orkar. Då kan man sitta där på sina stolar och säga att vi inte begriper oss på den fina poesin, då kan man ju lyfta lite på sin intellektuella näsa och fnysa bort en sån som Astrid Lindgren eller Dan Brown. När Brown skrev Da Vinci Koden höll han på att ställa till med samma rabalder som Martin Luther King gjorde i Wittenberg 1517, då han fick hela den katolska kyrkan att rämna och det i sin tur gjorde att Svea rike bliv evangelisk-lutherskt. Det gick så långt att man var tvungen att skriva en facit till Browns bok. Då kan man snacka om uppmärksamhet och att man rört om bland de heligaste.
  Nu har ju jag inte läst de senaste tjugo årens pristagare, men nån strof ur Heidenstam har väl slunkit med. Men jag har ju läst Browns alla böcker och det är ju en dödsynd enligt den katolska kyrkan och svenska akademin.
  Jag funderar starkt på att konventera till katolik, för då kan man leva efter devisen:
  BIKTA PÅ SÖnda OCH SYNDA VAR DA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.