DE RIKA DI KAN

ilse-vid-batMan har tvingat butiksinnehavarna här i Cannes att renovera sina fasader, annars får de slå igen. Därför är det många butiker som bommat ihop. Flott ska det vara.

Ändå har finanskrisen och lågkonjunkturen slagit till även här. En mäklare berättade att han inte sålt en lägenhet på ett helt år.

Annars räknas lägenhetsköp i Cannes som en god investering, eftersom det alltid går att hyra ut den under årets alla mässor.

Sen tittar man på yachterna för 20 miljoner euro och tänker att bakom varje förmögenhet finns ett brott.

Minst ett.

3 reaktioner på ”DE RIKA DI KAN

 1. Helt rätt att du surfar lite i cannes. Klockren kommentar. Känner igen helt. MAN öppnar även fina stiftelser för ”människor och djur i stor nöd” medan MAN samtidigt pucklar på sina egna ungar… Vilken fin MAN va!

 2. @Lisbeth

  Även vissa mammor/kvinnor i stor utsträckning använder sig av våld som till och med riktas mot de minsta barnen,och mamma/kvinnovåldet som riktas mot barn är en riktigt otäck aha-upplevelse,Länk till BRÅ:s rapport.(mammors/kvinnors våld mot små barn sid.382)

  http://www.bra.se/extra/measurepoint/?module_instance=4&name=Kvinnors%20brottslighet&url=/dynamaster/file_archive/081215/629c5279acf1a7a9f2783635ece92b36/BU%255fKvinnors.pdf

  Och sånt här våld Kvinna-Barn våld föreställer man ju sig inte att en mamma/kvinna skulle kunna vara kapabel till,men det händer mycket mer ofta än vad man vill tro!

  Vilket är djupt tragiskt,för det är ju inte så här man vill att världen ska vara,eller se ut!

  Mvh

  Anton

 3. Vad kallas en grabb som inte under några omständigheter klarar att låta kvinnor redogöra för sina erfareheter och åsikter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.