AFTERMATH

naken-kvinna

Har varit intensivt upptagen med ”Kiss the Future” och ska återkomma med nåt glatt och positivt så att ni inte tror att det bara är mörker här. Men jag vill lyfta en kommentar som jag hoppas kan väcka tankar kring var psykopaterna finns, dvs överallt, mitt ibland oss, där vi kanske inte trodde det.

Hej, bra att vi delar med oss till varandra. Jag har äntligen släppt mina egna försvar och förnekanden. Kunskap är makt. Bryter idag förbindelsen. Han försökte döda mig! Strypa, kväva, avsparkade revben, punkterad lunga, vatten i lungsäcken.Sjukhus. Psykisk terror på utstuderad toppnivå.Kniv mot strupen när han slängt mig i golvet. Under 5 år, så har jag försökt att bryta, insåg fort att ngt. var mycket fel, hjälpte inte. Jag snärjdes in i de sliskiga garnen ändock. Var sårbar efter ett dödsfall i min familj, när vi träffades.Kämpat emot hela tiden. Självkränkningen av att vara kvar i ett helvete och hoppas på en förändring har varit vidrig. Passion ständigt varvad med iskyla, lögner och svek, har tagit på krafterna.Projiceringarna har varit ständigt återkommande. Han ville att jag skulle be om ursäkt för ngt. som han själv anstiftat i såväl ord som handling. Rättegången har ännu inte varit, hoppas att den dröjer. Orkar inte nu. Rädd för att i rättegången drabbas av ytterligare lögner och förtal. Vissa av oss dör på vägen i kampen mot dessa känslokalla, ondskefulla ind.så straff bör de drabbas av, även om de inte lär sig ngt. av ev. påföljd. I det här fallet rör det sig om en sk.”mycket bildad” person, vilket gör att omgivningen lättare duperas, och vill sola sig i glansen av hans intellekt och begåvning. Vissa blundar fastän de vet, dessutom. Nu önskar jag bara att jag kan mobilisera kraft att skapa en underbar framtid, och klarar av rättegången.

6 reaktioner på ”AFTERMATH

 1. TPB är nedstängt!!!
  Tycker att du som distrubuerar ditt verk via TPB har nu fått mattan dragen under fötterna. Jag hoppas o rekomenderar dig att yrka på detta är handelshinder för dig eller liknande (något fyndigt borde någon med juridiska kunskaper kunna hjälpa dig med).

  http://www.dn.se/ekonomi/pirate-bay-nere-efter-att-natleverantor-hotats-med-vite-1.937399

  Kräv dubbelt så mkt i skadestånd du kan ju räkna med hypotetiska siffror då rätten tydligen godtar sådant. Säg att du får in 50 kr per nedladdning o att du mister 1000 nedladdningar om dagen, därtill lägger du marknadstörande skadestånd på det tredubbla/dag.

  Lycka till!

 2. Känner man igen sig eller känner man igen sig. Jag hoppas på kraft för henne och att domstolen har vett nog att döma personen som gör henne detta. För det handlar om att leva i helvetet. Och har man turen att överleva är det en lång väg tillbaka.

 3. Jag bara önskar att hon har goda människor omkring sig som ställer upp och stöttar och tankar henne full med styrka och energi…. och att hon orkar ta sig igenom det som väntar och orkar komma tillbaka!

 4. Gumman!
  Bra med ett sånt här inlägg!! Samhället måste få upp ögonen, NÅNGÅNG!! Female power!!! Själv e jag ”borta” nu…livet suger- men JAG gör det bättre, som jag brukar säga… *ler*….kraam!!

 5. Ja detta är främst mycket riktigt troligen en psykopat el liknande. Och för att hantera det krävs som jag ser det ökad medvetenhet och kunskap för såväl drabbade som omgivning och professionella.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.