UPPKASTNING

Alla som vill ha en anledning att spy får den här: http://www.boogazine.se/
Fy fan. Att Pernilla äntligen pallade gå ut och berätta om helvetet hon haft var jävligt strongt. Och sen kommer detta sliskiga och infama efterspel. Som en sista stor fet smäll på käften. Vi som har levt med en psykopat vet. Andra fattar inte helt och fullt, somliga rentav tror på psykots babbel om att det minsann finns en annan sida av saken. En annan sida av saken finns förvisso: den falska sidan. Jag är så trött på att höra fega töntar säga att sanningen ligger nånstans mittemellan. Så bekvämt att slippa ta ställning. Det var ju vad vi gjorde under WW2. Vi var "neutrala". Vi la oss inte i. Men att inte ta ställning är detsamma som att ta ställning för den starkare. Den som har övertaget. Då är man i själva verket en förrädare. Lita på att jag återkommer till detta.

6 reaktioner på ”UPPKASTNING

  1. Har man själv levt med en idiot så vet man att sanningen inte ligger mittemellan. Sanningen ligger i vart enda jävla slag man fick för att tomaterna var slut, tvätten inte var torr, blicken var fel, sakerna låg fel på bordet osv osv.
    Det är inte tjejen som tjatar sig till slagen, det är killen som letar anledningar att slå.

  2. Jag har läst din bok boven i dramat och kunde inte slita mig, men det är ändå på någotvis svårt att förstå och jag blir lite arg på mig själv eftersom jag inte riktigt kan sätta mig in i din situation trots att jag är känd för att ha en stor portion empati, det gör naturligtvis ont i hela mig när jag läser boken men jag kan ändå inte riktigt förstå hur det kunde bli såhär, förstår du hur jag menar?

  3. Alla män är inte psykopater. Det är en liten klick som är det. Könsrasismens klubba har återigen svept alla män över knäna.

    Sluta med det kvinnor! Det klassas som förtal.

    1. Men herregud! Vi talar ju om just psykopater och män som begår övergrepp på flera ställen i den här bloggen. Får vi inte det? Suck!

  4. I andra världskriget skulle jag nog säga att det bara fanns två extremt dåliga sidor (av samma mynt dessutom) att välja mellan, till skillnad från den andra situationen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.