Etikettarkiv: tidsbrist

TID ATT LEVA, TID ATT BLOGGA

unni-linusVänner! (Och alla ni andra också.)

Jag har varit bloggslö på sista tiden och vill därför bara försäkra er om att jag inte dött eller så. Istället tänkte jag lista en rad av de i-landsproblem som stulit tid från bloggeriet.

Valrörelsen. Inte för att jag engagerar mig överdrivet, men detta. Vänsterpartiets vallåt kräver att jag tar en timeout. Det blev liksom droppen. Det har varit nedslående att se galna valaffischer på stan, det är trist att Piratpartiets budskap har drunknat i barnporr och Wikileaks, men det tråkigaste är ändå att valrörelsen breder ut sig överallt. Jag orkar inte bry mig om dagspolitik längre, orkar inte ens skriva om varför. Politiker är pinsamma, partipolitik är snömos.

Min kommande roman, ”Bluffen”. Den har tagit tid i anspråk. Jag kommer att berätta mer om den allteftersom. Nu vill jag bara kunna hålla den färdigtryckta boken i min hand.

Mingel. Ja, det är ett smutsigt jobb;). Det tar tid. Det här är första kvällen på en vecka som jag inte är ute på någon förmånlig begivenhet.

Läsarna. Jag får väldigt mycket respons från min dyrt älskade läsekrets, de som bär upp mitt författarskap. Och jag hyser ambitionen att svara dem alla.

Livet. Jag har precis det liv jag vill ha :), men för att kunna fortsätta med det måste jag både vara produktiv och sköta om mina nära relationer. Älska och arbeta.

Ovan nämnda lyxproblem är alltså vad som hindrar mig från att skriva varje dag här på bloggen. Och nu vet jag inte vart den är på väg. Kanske ska jag övergå till dagboksformen? Det verkar så enkelt. Vad tycker ni?