LOST I SEXET I CITYT

Jo, filmen Sex & the City var riktigt bra i sin genre. Varm, fyndig och inte bara hollywoodplatt. Evenemanget var överdådigt med skumpa, snittar, konfekt och chokladdoppade jordgubbar i foajén, sen en grandios byffé med fritt flödande förfriskningar, underhållning och oändligt mingel på ett ställe vid vattnet på Djurgården. Har aldrig sett så många snofsiga pinglor nånsin.

Ändå var Marcus Schenkenberg tuppen i detta glamourparadis. Och plötsligt, helt utan egentlig anledning, kände jag mig som Franz Kafka. Med goodiebags så nertyngd av presenter att handtagen lossnade vandrade vi hemåt i natten.

Dagens i-landsproblem: Att känna sig lost på värsta grymma galapartyt …

Päzz

4 reaktioner på ”LOST I SEXET I CITYT

  1. Visst är det intressant att se hur många män blir skitnödiga och börjar tala om kvinnoförtryck (trots att dom i vanliga fall aldrig skulle intressera sig för det!) bara för att en storfilm har premiär med FYRA kvinnor i huvudrollen och utan en massa våld och macho action…

    Ska se den nästa vecka!

  2. Hej!

    Googlade på ditt namn efter att idag ha läst ut en bok som du skrivit och hittade då hit. Boven i mitt drama kallas kärlek var det jag läste och jag vill bara säga TACK! för att du är en underbar författare!

    Lycka till med framtida projekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *