12 reaktioner på ”INKBASH+RUNNING WOMAN=NOLL

 1. Hej!

  Jag làste ut "boven i mitt drama kallas kàrlek" inatt, det tog hela helgen o jag var nog vàrldens mest oscoiala individ under tiden men WOW vilken historia! Har alltid gillat hur du skriver och varje gàng jag kommer hem till Sverige (bor i Rom sen en massa àr) hoppas jag att fà ta med mig en ny roman av dig hem..jaja…din historia àr hemskt extem men det àr làskigt hur mànga mònster gàr igen àven i ett ngt "sundare"/"normalare" fòrhàllande.

  Jag satt med òppen mun och fattade sà mkt om mig sjàlv och mitt beteende genom din historia… och det enda man vill àr ju att skaffa sig en egen làgenhet, skòta sig sjàlv, uppskatta sina underbara vànner o njuta av livet!

  Ha en underbar dag!

  kram

 2. Jo, jag sprang hela Tjejmilen. På 55. Nej, jag gjorde ingen tattoo, såna har jag redan en massa. Jag gjorde nåt annat.

  Emeli, tack! Och det är verkligen skönt att umgås med vänner och barn och vara fri. Vill man ha ett nyp är det lätt ordnat också. Hupp!

 3. Jag rekomenderar intimpiersing!Har tre stycken och det är det bästa jag gjort..man behöver ingen partner efter det man behöver knappt sig själv ja man känner sig överflödig helt enkelt.

 4. Jag tycker vi hejar som fan på Unni som sprang tjejmilen medan man själv var hemma och låg i soffan eller städade. HEJA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.