HJÄLP?

Är det nån därute som kan hjälpa mig att kalibrera min blogg så att den blir mer synlig på andra forum, ex vis Newsmill? Om jag skriver om ett ämne som diskuteras där borde min blogg bli listad.

Jag har varit dålig på att marknadsföra mig och behöver hjälp att nå ut bättre.

Kräm!

10 reaktioner på ”HJÄLP?

 1. Jag vet inte om det finns någon genväg. Själv kör jag med det gamla hederliga trixet att klicka på "länka till blogg" och fylla i de tre raderna. Fördelen med Newsmill är att du bara behöver göra det en gång för samma debattråd. Kommer det fler artiklar i samma ämnestråd så kommer ditt blogginlägg automatiskt bredvid de andra artiklarna också.

  Du borde twittra förresten! Twittorfittorna united gäller just nu! Den här borde intressera dig http://twitter.com/schymanbryssel

  Vi ses!

 2. Du har ju redan fått bra svar, men jag tror också att blogg.se är rätt kassa på detta med pingbacks, det brukar inte funka så bra.

  Det här är ju ett jobbigt förslag men jag tycker ändå att du kanske ska testa en annan plattform, som wordpress.com eller blogger…

  @Veronica Svärd: Din blogg däremot borde synas som pingback också, på Newsmill alltså, men det är ju inte särskilt effektivt om man vill att den ska synas och ha klick, då är det bättre att som du säger "länka till blogg"

 3. Hmm,du får väl börja med dagens outfits för att öka trafiken till din blogg,gör som låtsasfeministen och gaphalsen Hanna Fridén. Du vet,även om man bygger karriär av att vara feminist,så måste man också tjäna pengar,där kommer "outfittandet" in i bilden,.och mängder av "gud så fin" kommentarer. Ha det bra,peace over and out.

 4. Du har fått mycket bra tips ser jag. Här kommer några tillägg och upprepningar.

  Pinga de här på varje inlägg du gör:

  google.se

  bloggportalen.se

  http://rpc.twingly.com

  blogg.se

  bloggportalen.se

  bloggkoll.se

  http://rpc.twingly.com

  blogg.se

  bloggkoll.se

  nyfiken.se

  Var också noga med att tagga dina inlägg så de dyker upp i sökmotorerna. Och lämna kommentarer här och där så får du straxt upp trafiken. Som nämns ovan har dagstidningar och Newsmill en ruta nedanför artikeln där du kan skriva in din URL. Ibland kan man också skriva in sin URL till sitt eget inlägg i kommentarsfältet. Alla trick tillåtna.

  Jag är jätte, jättenöjd med WordPress, som jag upplever som ett modernt bloggverktyg.

  Lycka till!

 5. En variant till att peta in alla olika pingadresser (vilket kan vara bökigt och rent av omöjligt på vissa bloggverktyg har jag förstått) är att registrera sig på http://rssping.ricercar.se/

  Tjänsten håller scannar av efter uppdateringar med jämna mellanrum och pingar därefter de olika tjänster man ställer in.

 6. Jag lägger till dig på min länklista, egentligen handlar det om att man ska ha en jäkla massa folk som länkar en, då syns man vare sig man jobbar på det eller inte. Och eftersom du har många bra åsikter så skriver jag om dig med, och det i sin tur sprider förhoppningsvis lite ljus på dig :o)

  Jag är nu ingen stjärna i bloggvärlden, men jag kämpar för att komma uppåt, hehe.

  Hälsa gärna på!

  Nexa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *