GANGBANG UP YOURS!

Vad i helvete är det MED män som tänder på gangbang? Varför löper de inte linan ut och beppar på varandra i röven istället? Hur kan de gå igång på att våldta öht, men dessutom i grupp?

Jag är helt rädd när jag skriver detta, för nuförtiden tid blir man svartmålad av att ifrågasätta vissa karljävlars beteende, hur olagligt och perverst det än är. Man ska förlåta och förstå vartenda satans monster som nöter den här jordskorpan och sabbar kvinnors liv och underliv.

Jag blir ofta kontaktad av kvinnor som har dåligt samvete för att de polisanmält pojkvänner som spöat skiten ur dem. Ibland ringer det kvinnor som frågar mig om det är rätt att anmäla en man som våldtagit dem!

Som om det inte räckte att kvinnor som råkat ut för övergrepp blir ytterligare förödmjukade i rätten – vilket i sig är ångestskapande – så upplever många dessutom skuldkänslor över att de "sätter dit" kräken. Jag vet, för jag var där.

Vore inte jag författare och hade fullt upp med den gärningen, då skulle jag kunna öppna praktik för kvinnor som malts ner till damm av män de litat på. Och det här är framförallt ett problem som kvinnor har. Men det tycks som om det är viktigare att visa överseende och förståelse för män som begått den här typen av kränkningar än att förstå de ibland oöverskådliga konsekvenser som drabbar deras offer.

Näää, sluta vara ett offer … så går tongångarna idag. Och så klappar man om de där jävla monstren istället. Överallt, på varenda arbetsplats, i typ vartenda grannskap, finns män som begått vidriga övergrepp mot kvinnor. Vart tar de kvinnorna vägen? Många av dem befolkar försäkringskassans statistik för långtidssjukskrivna. Männen jobbar kvar, gifter om sig, går vidare som om inget hänt.

För att vi låter dem. Och nu ekar skallen därute. De ska väl inte behöva lida i hela sitt liv för att …

Nähä. Men jag kan tala om att många som råkat korsa deras väg lider. I resten av sina liv.

Och tyvärr kan jag inte öppna praktik. Förlåt. Jag är bara en sketen författare.

25 reaktioner på ”GANGBANG UP YOURS!

 1. …dessa svin, dessa smyghomosexuella svin, (Varför skulle dom annars vilja ha sex med män?) Om åtta män har sex med en tjej, så förstår man ju att det inte är tjejen som är i centrum. Hon är bara ett verktyg som männen använder för att få träffas.

  Nu är jag jag inte arg på homon, utan dom som Unni skriver om härovanför.

  Män och gangbang, jag tror gangbang handlar mcket om att män vill träffas och ha sex tillsammans. Och en stackars tjej råkar illa ut.

 2. Det tråkiga är hur i helvete vi kommer åt dom som skapat dessa monster.Dessa männoskor är bara skitskummet som flutit upp på ytan.Sexfixeringen är förbannat tröttsam vilket skitmedia idag använder obetänksamt för att typ sälja lösnummer. Detta bidrar så klart att mosa sönder hjärnan på uppväxande pojkar och flickor.

  Porrindustrin, musikindustrin, media har blivit ett drev som inget annat än uppenbarligen vill sänka moral-nivån till zero.Skulle vilja höra Medias egen uppfattning om de anser sig ha en roll eller om de bara sprutar ur sig denna dynga för ren profit skull.

 3. Så nu är ordet "gangbang" alltså vedertaget…bara en sån sak. Hörde en åklagare i TV – apropå rättegången – säga det som den naturligaste sak i världen ungefär… Det är som att porren -porrvokabulären – etablerar sig mer o mer..

  Dessa män(?)är antagligen fullständigt marinerade av porr och väjer alltså inte för att iscensätta vidrigheterna. Nog är dom "satans monster" alltid…

 4. ja detta med skuld är ett helvete.. lika arg som man kan vara på mannen ,lika snabbt går det att tycka synd om honom. Sjukt..Jäkla skitstövlar,samla dessa idiotmän på en öde och glöm bort att ön finns eller tja varför inte spränga den? Så känner jag idag.. kramar till dig Unni,du har varit ett stort stöd-lav u

 5. detta ar aterigen en spegling av hur vart samhalle ser ut. vald mot kvinnor o barn ar helt ok att prostituera sig ar ett fritt val en affarsuppgorelse mellan valbestallda maan i maktpositioner och unga redan utsatta barn unga vuxna. allt vald mot kvinnor o barn har sexuella inslag. det finns manga natverk i sverige samfund organ etc. ibland finns det ritualer i de sexuella overgreppen. sverige tror inte vill inte se vad som sker i sma o stora format. men den som har cash den har makten. aven makt att tysta ned detta vidriga som sker. ag acklas av detta. de som talar eller skriver om det ar haxor lognerskor bitterfittor radikalfeminister eller barn och deras berattelser bocker vittnesma forskningsrapporter ar darmed ogiltiga tantsnusk eller rent av pahittade historier for att fa uppmarksamhet. fy fan vad ag ar trott pa detta patriarkat som med reinfeldt i speten visar upp det sk. amstallda sverige i utlandet o har i hemlandet infor nya saker som istallet ar till no gagn for en kvinna. slutsats. nar den har konsmaktsordningen forstarks kommer vi se mer av sadana har brutala overgrepp. och det kommer att vara ok a kanske en hushallsnara tanst till och med. de som sitter vid makten har kanske nagot de vill lata sta oskrivet. kanske egna intressen…i att lata detta fortga…i alla fall har bevisligen en del i rattsvasendet det som later bli att doma ii fall efter fall gor offret till garningsman som u borde heta garningskvinna. fokusera pa forovarna se att de ar vanliga man som annars fungerar i samhalletm bort med myterna o ge garningsmannen ett laaangt avskrackande straff.

 6. men dom delar ju bara på en kvinnokropp, som att dela på en flaska whiskey ungefär. Dom tror nog också att kvinnan gillar det hela, och vet inte om att hon antagligen är ett offer för övergrepp i sin barndom som fått henne att tro att detta är normalt. Dom vet helt enkelt inte vad de gör…? Dom kanske äter bebiskött också som delikatess. Vem vet – denna värld är riktigt, riktigt jävla sjuk. Lås in era döttrar, psykopater som lurar överallt. Jag mår illa. (och blir ledsen inuti)

 7. Håller med dig Unni!

  Vad ska dom med en tjej till.

  Vill dom hålla på med förnedring kan dom använda sig av sig själva eller varandra!

  Sånt skall aldrig ske under tvång eller hot.

  Leroy

 8. Måste bara börja med att säga att jag och min Kirsi tycker du är sååååå jävla bra! Jag som man tycker att det är vidrigt hur mitt släktskap/kön som är av manlig börd kan bli kåta av gangbang. Det handlar inte om sex eller kärlek, dessa så kallade män som jag inte vill förknippas med är monster!!!! Plus att de är så jävla fega, fega monster. De blir kåta på makt inget annat, komplexfyllda jävlar, jag sitter gärna av två år om jag får möta dessa svin och halal slakta dem. Låta dem hänga upp och ner medan man tömmer dem på blod. Det som är jävligt underligt är att media tilltalar dessa flickor som kvinnor de är ju för fan bara barn. Bara för att man blir myndig när man är 18 så finns det vetenskapligt bevis på att vår hjärna inte är fullt utvecklad förrän ca 23-25 års ålder. Vi har ju även ett begrepp och det är att man är ungdom upp till 26 i detta land. Det kommer inte ta lång tid innan detta sjuka samhälle kommer att acceptera att pedofili är en sexuell läggning. Definitionen på pedofili enligt DSM IV är att en vuxen person blir sexuellt attraherad av barn från 13 år och under. Enligt mig är det lika sjukt när en 15-20 år äldre idiot raggar upp en 18, 19, 20 årig flicka. En stor jävla uppmanining till er unga tjejer, vad fan är det ni tänder på hos äldre gubbjävlar? Även om ni har haft det svårt i erat liv så tänk efter lite. Ni lever i ett samhälle där ni har alla möjligheter att klara er själva, skaffa er en gullig jämnårig kille som behandlar er som prinsessor!!!! Tänk själva om ni har en 20 år äldre snubbe, när ni är 40 och så jävla vackra och goa så lever ni med en 60 årig skrynklig kukjävel!!!

  Kvinnan är ett gudomligt väsen som ska bli behandlad efter det! Daniel Wehbe

 9. Tack, Daniel & ni andra som hajar det här. Blir så lättad över era kommentarer. Och konstigt nog håller alla haters sig borta för tillfället.

  Kram som fan!

 10. Alla måste hålla med dig Unni.

  Ingen kan tycka det är schysst.

  Det är en tragedi för alla att sånt finns.

  Kram

  Monica

 11. Och så lyder frågan: Varför 'drar du till dig' destruktiva män? Varför 'dras du' till destruktiva män? Det kanske är för att män i allmänhet ÄR ganska destruktiva, uppväxta med våld som enda möjlig konfliktlösning, uppfostrade att inte behöva städa och tvätta vare sig efter sig själva eller några barn. Det kanske är för att våldskulturen liksom barbiedockorna är de leksaker som sätts i händerna på killarna strax efter sista klunken modersmjölk är svald. Det kanske är för att det mest är kvinnor som jobbar i 'vårdande' yrken. Det kanske är för att män inte trivs särskilt bra med kvinnliga chefer, utan helst vill chefa själva och gärna över kvinnor – på arbetsplatsen, i hemmen, i släkt och familj och i sängen. Och det är väl också därför män 'dras till yngre kvinnor' – för att de är just lättare att lura och bedra, styra och ställa över. Annars händer det lätt att mannen blir 'impotent'. Och det är väl också därför vetlandafallen och fritzlarna duggar tätt – för vilka är enklare att domdera över än just barn. De är ju helt maktlösa.

  Och kriget i Afghanistan fortsätter – 'destruktiva män' som slåss mot andra 'destruktiva män'. Destruktivast vinner. Och så var sagan slut.

 12. Håller med i stort (särskilt det där med "för att vi låter dem"). Fast liiiite mer nyansering bland kommentarerna kanske inte hade skadat? Att som Daniel Wehbe tycka att man ska slakta män som har en relation med en yngre kvinna tycker jag kanske kan vara lite att ta i, eller?

 13. Till Anders Nilsson:

  Helt enig med dig om att det är att ta iii.

  Det handlar absolut inte om det.

  Men det handlar om den besvikelse man som vuxen kvinna känner när man för länge sen iakttagit, betraktat och erfarit att det endast handlar om 'vem som bestämmer' och det är därför män dras till yngre kvinnor. Så bekväma är de alltså att det inte ens handlar om utseende utan enbart för att skydda den bräckliga lilla 'potensen' som rubbas lika lätt som man blåser på en maskros.

  Bräcklig självkänsla måste man säga.

  Och det i sin tur tror jag beror på att den alltför sällan blir utmanad.

  Kvinnor är liksom mer vana att bli nertryckta hela tiden så vi får lära oss att spotta upp oss eller gå under, där är det ju ofta också tvåfrontskrrig – dels nertryckningen i patriarkatet, sen nertryckningen bland de nertryckta, som liksom i storstadsgetton, är ännu tuffare.

  Och den klassamhällets nertryckning som män erfar den tar de gärna med sig hem och ventilerar ut över tanten och barnen så att frustrationerna tas ut på dem.

 14. Anders Nilsson:

  Glömde säga – vad jag däremot INTE håller med dig – är just det som avslöjar att du inte är intresserad av någon förändring det är för att du håller med om just formuleringen "för att vi låter dem" – tänk så bekvämt det visar ju att det är kvinnornas fel.

  Så är det inte alls. Kvinnor låter inte alls män bete sig som de vill – det är bara det att män vägrar förändras och släpper inte ifrån sig en millimeter.

  Att slåss mot en sån löjlig vägg är en fullständigt meningslös sysselsättning och ett dåligt sätt att slösa bort sitt enda jordeliv.

  Det man istället ska ställa krav på är att män själva måste sätta igång och förändras och sluta skylla sin ovilja att dela med sig av makt, pengar, privilegier, status på andra samt se till att skärpa sig och börja jämlikt dela bördorna i livet och kunna ge av sig själv till andra.

  Och där kunde man ju ha olika politiska beslut som gagnar en sådan utveckling.

  Men vad händer om någon knystar.

  Jo ut bryter ett bjäbbande ramaskri utan dess lika av drypande självömkan och män som tycker så synd om sig själva och bara absolut i sten vägrar släppa fram något sådant.

  Nej – det är 'rabiatfeminism' om män ska sluta slå kvinnor barn och sluta kriga, och börja plocka upp efter sig vad de ställer till med.

 15. Ylande kvinna –

  Faktum är att jag ångrade i efterhand det där om "för att vi låter dem" (jag vet inte riktigt hur jag tänkte där), dels för att det som du säger fråntar gärningsmännen ansvar, och dels för att jag inte är säker på att "vi" verkligen låter dem. Det finns en radikalfeministisk propagandan som säger att män sådär män-och-män-emellan egentligen tycker att kvinnomisshandel och våldtäkt är ok och att "du har väl gett frugan en omgång i helgen hö hö nudge nudge" är den gängse jargongen när män träffas, men den tror jag inte på utan att tvärtom våldtäktsmän är ganska illa sedda hos alla män.

  Sen tror jag att vi alla är i första hand människor och oavsett kön lever under ganska liknande villkor med i stort sett samma problem och bekymmer. Den typen av militanta polariseringar som vissa kommentarer ovan ger uttryck för tror jag inte är konstruktiva för någon.

 16. "oavsett kön lever under ganska liknande villkor med i stort sett samma problem och bekymmer"

  Till Anders Nilsson:

  Vad är det för prat – självklart lever vi inte under samma villkor – de problem och bekymmer som män har de har också kvinnor PLUS en hel hoper problem och bekymmer som bara kvinnor tvingas genomlida i och med att det allmänna förtrycket i samhället alltid också har en könsdiskrimineringsdimension till nackdel för kvinnor.

 17. njae.. Det vettefan. Att säga tt kvinnor har det tuffare är väl att överdriva lite. Tänk på att killar som blir våldtagna men som inte vågar prata ut pga att pressen från media att de ska vara stora och starka är så stor. Är det mindre hemskt än när en tjej våldtas? Det är väl fela tt säga om något. Det är som att säga att det är bra att tjejer tjänar mer än killar "för att kompensera". Ja vad bra, vi byter orättvisor mot en annan orättvisa.

  Det är alltid hemskt när någon blir utsatt, detta är ett hemskt exempel på något sådant, men detta händer i andra sammanhang, där killar är i centrum.

  Ingen är mer eller mindre utsatt, allt beror på vart och när man är.

 18. Mitt X var väldigt inne på att ha sex med flera män. Tackade vänligen nej till att hitta på något med flera. Blev dock iväg släpad till en klubb med massa människor som gillade att ha sex med varandra. Det var dock inte full rulle utan det var en fikaträff och jag satt och pratade med några par. Väldigt trevligt måste jag säga och jag kan inte riktigt förstå varför man tror att det är män som skriker efter detta hela tiden. Det kan ju trots allt vara som så att kvinnor vill ha det dessutom.

  Själv valde jag att lösa det på så sätt att jag köpte lite sexlesaker till mitt X när vi var ihop och hon godtog detta trots att hon gärna berättade sina fantasier för mig. Dessa involverade allt från en till flera extra män och även flertalet olika kvinnor.

  Att analysera det hela till att hon haft en trasig barndom gick verkligen inte utan hon var uppväxt i en riktig Svensson familj med goda tillgångar. Porr var dock något som hon gick i gång på och uppskattade.

  För övrigt är det inte första gången jag stött på kvinnor som är på det här sättet. Flera som är väldigt säkra i sin sexuallitet och är intresserade av att exprimentera helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *