FOLK & FÄÄÄN

Veckans kvasihändelser har varit en wanker och en anka.

Båda två gör sig till tolk för ”folk”.

hagglundWanker of the Week, Göran Hägglund, har åter dykt upp med sitt pålitliga ämne för recycling. Har man hört det förut? Den konstiga konsten. Den elitistiska kulturvänstern. I motsats till: hederliga svennar. Pöbelns normala, okomplicerade bonnförnuft är i fara. De förtrycks och förlöjligas av neurotiska, urbana Noréntyper som tänker för mycket. Frågan bubblar under ytan, den vill så gärna fram i all sin nakna primitivism:

Varför kan vi inte bara få vara simpla kräk? Såna som vet, att lite stryk har minsann ingen tagit skada av, att invandrare kommer hit för att snylta, att kärringar trivs bäst med att gå hemma och torka snor och att homosexuella är sjuka. Sånt man vet, ni vet. Om man bara vågar säga som det äää.

anna-ankaVeckans anka är lyxhustrun Anna, en högst tänkbar framtida Carolina Gynning. De säger ju också bara som det äää. Män har alltid släpat hem bytet, de blir kastrerade av att byta blöjor. De vill ha en villig pingla i villan som filar naglar när hon inte filar kuk. Och det är så alla kvinnor innerst inne också vill ha det. De vill ha en alfahanne som kan bli deras sugar daddy.

Kaffe med dopp-folket och det vita wannabe-slöddret ska nu jubla över att några vågar träda fram och säga som det äää … Bäää!

Det är därför vi behöver en elit som kan hålla ordning på folk och fä.

Är det inte märkligt att eliten då är så tillmötesgående? Att exempelvis Skavlans kulturvänstriga redaktör bestämt sig för att bjuda in ankan i programmet? Att wankern och ankan diskuteras av hela jävla kulturvänstern?

Jag säger som det äää: Bläää!

13 reaktioner på ”FOLK & FÄÄÄN

 1. Just precis. Det är det gamla vanliga förtrycket som är svårast att få bukt med. Det är så vanligt att det inte ens syns. Det smälter liksom ihop med tapeterna för att det är just det som förnekas mest. Hur mycket energi ägnas inte åt att osynliggöra, förneka eller bagallisera det. Om all den energin las på en förändring så skulle vi strax få ett jämställt samhälle – där hela strykklassen kunde andas ut (både misshandlade kvinnor, homosexuella, flyktingar, arbetslösa, sjukskrivna m fl).

 2. Det är också exakt samma typ av människor som sedan motiverar precis allt (läs: alla elakheter) de säger med att ”jamen jag är rak, jag talar bara sanning vill du hellre att jag ljuger för dig?” Precis som om sanningen om deras åsikter skulle vara önskad eller ens intressant bara för att de verkligen är så trångsynta att de inte ser sin sanning som den subjektiva åsikt det är istället för att kunna erkänna att det finns ett flervinkelperspektiv på det mesta.

  /Häxan surtant

 3. Drägglund är inte någon ”Wanker”, det är nämligen SYND att runka.

  ”Dummy Duck” är däremot ett riktigt stolpskott.

 4. Ja, blå blå är det

  Jag läste i dag att Victoria skall få åtta miljoner av staten i lägenhetsbidrag, nu när hon ska gifta sig.

  Skilj kungahuset från staten. NU.

  Lägg ut det på TPB så får vi se hur många som tycker att det är värt besväret att ladda ner det. Om det nu vore möjligt.

  Låt kungafamiljen tjäna sina pengar som alla andra.
  Ta från fattiga konstnärer och ge till kungafamiljen.
  Det är vår regering!
  Fy, fy, fy…

  Jag vet inte vad du tycker, men jag blir så upprörd.
  Ursäkta att jag inte höll mig till ämnet riktigt.

  🙁

 5. Bo:

  ”Jag läste i dag att Victoria skall få åtta miljoner av staten i lägenhetsbidrag, nu när hon ska gifta sig.”

  Räcker inte Apanslaget?

 6. Jag tycker Henrik Schyffert gjorde det riktigt bra i tvprogrammet Skavlan när han sa att Anna Anka har samma kvinnosyn som Bin Laden. . Mitt i prick och roligt på samma gång.

 7. Unni!

  Som vanligt så drar du alla män över samma kam,jiSSes,vad jag börjar tröttna på gojan du sprider.

  Alla män framstår som primitiva,känslolösa varelser hos dig,ROKS agenda framgår också väldigt tydligt genom dig och dina artiklar.

  Men att ROKS hyllar SCUM kanske det inte är så många som visste?eller…

  SCUM gick ut med en text som handlade om ”barnapappan”,som går så här:

  ””Barnapappan är en slug, lismande schimpans, som i en epok av jämställdhetssträvanden kan ta makten över reproduktionen från oss kvinnor. Mansidioterna blir våra bästa allierade. Vi måste se till att spela ut dem mot barnapapporna, för att förlöjliga och förnedra barnapapporna så mycket som möjligt. Barnapappan är vår farligaste fiende, han inser vilka vi är och vad vi står för. Han arbetar natt och dag, politiskt och juridiskt, privat och offentligt, för att få kontroll över reproduktionen inte bara inom familjen utan också bortom den. Han skyr inga medel, precis som vi. Barnapappan har insett vad det handlar om – en strid på liv och död, pappan är vår intelligentaste och farligaste fiende, han måste förintas med alla till buds stående medel.”

  Det var ett utdrag ur det feministiska manifestet S.C.U.M som hyllats av bl.a ROKS (Riksorganisationen för kvinnojourer)

  SCUM står för ”Society for Cutting Up Men”

  Länk:

  http://sv.wikipedia.org/wiki/SCUM-manifestet

  Citat:wikipedia.

  Vidare påstås det också att män enligt SCUM manifest,är ofullständiga kvinnor,och y-kromosomen,är en ofullständig x-kromosom.
  Mannen framställs som ”en biologisk” olycka som styrs av sina drifter och vars intellekt bara är ett redskap för dessa drifter.
  Transsexuella kvinnor framställs som män som kommit till insikt om den manliga underlägsenheten och öppet erkänner den strävan som alla män innerst inne anses ha dvs att vilja bli kvinnor.
  Mannen anses dock skilja sig från djuren i avseendet att han är medveten om sin egen existens och roll.
  Mannen framställs som helt och hållet fysiska,behärskade av sina drifter.
  I motsats till detta menar SCUM att sex är överflödigt för kvinnor, och argumenterar därför för total asexualitet (en ståndpunkt som Solana dock senare reviderat).

  Citat:slut.

  Det var en vän som en dag sa till mig….Den där,H*n är inte frisk ovanför fotknölarna…….=D

  /Anton

  PS..Unni,här får du en god,söt karamell tillbaka ifrån mig,hoppas den smakar dig =D

 8. Fler fäään:

  Ireen von Wachenfeldt,ROKS uttalar sig om att ”män är djur”taget ifrån SCUM:s manifest.

  http://www.youtube.com/profile?gl=SE&user=konskriget

  Se filmsnutten,och se sanningen om ROKS,och hur dessa kvinnojourer drivs av extrem feminism i topparna!

  Bortförklaringarna haglar.

  Fast nu är jag helt säker på att dess uttalanden och ROKS dolda agenda inte får stöd bland vanliga kvinnor!

  Men hur är det då med Unni,stödjer hon extrem feminism?

  använder Unni sig av dessa ”brickor” självt?

  Eller är hon bara ytterligare en kvinna som används som en bricka för extrem feminism?

  Vad säger du,Unni?

  /Anton

  Citat:youtube.

  LoveMarilynMonroe

  Avskyr hur dessa så kallade ”feminister” förvrider bilden av vad feminism egentligen innebär. Män och kvinnor ska behandlas lika och inget av könen ska diskrimineras, uttalandet som den där kärringen gör är precis lika äckligt som om en gubbe hade sagt ”kvinnor är objekt,tycker inte du det?”.

  Citat:slut.

  Jag ger L.M.M tummen upp i hennes tyckande!

 9. Jag blir väldigt, väldigt illa berörd av hennes överlägsna attityd och destruktiva härskarteknik mot tjejen som intervjuar henne.
  T.ex den spydiga svaret ”Det är en book…” som ett sätt att avföra denna extrema psykopatiskt vinklade bok från diskussionen.

  Vad hon säger i sak är ganska oväsentligt och betydelselöst eftersom det knappast kan finnas några normalbegåvade, förnuftiga människor som på allvar lyssnar på henne.

  Hon ger mig samma otäcka vibbar som en våldtäktsman skulle kunna göra.
  Oresonlig, egoistisk och narcissistisk. Det äcklar mig faktiskt…

 10. Nära till hands så finns ju Gudrun Schyman,som är finare i kanten,men där samma attityd och extrem feministiska agenda återfinns,vilket gör det än svårare att uppnå jämställdhet mellan män och kvinnor.

  Fast det är kanske inte så svårt att förstå varför,då hon är en gammal bitter alkis som manipulerar politiken så mycket hon kan.

  Kanske hon också skulle tas med i ovanstående grupp av FÄÄÄN!

  /Anton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.