9 reaktioner på ”DA STEELNECK SHIT

 1. Steelneck har absolut ingen egen blogg, det ligger ju i hans/hennes innersta väsen att INTE ha det… bloggen i fråga är en sorts kombination av arkiv och fansite.

  1. Ingen blogg då, utan en uppsamlingsplats för hans kommentarer. Fast det går ju att lämna kommentarer där.

 2. Steelneck = Respekt!

  Men Unni, hjälper eller stjälper du honom/henne? Ganska lätt att se detta ej är nån okunnig, så hade h*n velat ha en blogg, så hade h*n nog kunnat ordna det själv.

  1. Jag tror bestämt att Steelneck får förklara sig. Om han inte har med bloggen att göra, menar jag. Steelneck, darling – är du där?

 3. För det första, bara att läsa i bloggens info:

  ”Steelneck själv är följaktligen inte inblandad i denna blogg”… ”…ren fan-site”…

  För det andra, det finns en kommentar till ett av inläggen av bloggens skapare som klargör detta också.

  För det tredje, jag vet vem som skapat bloggen och det är inte steelneck själv.

 4. Nej, jag har inget med det där på posterous att göra. Hade jag velat sätta upp alla mina inlägg någonstans så hade jag kunnat göra det själv, men efter FRA-omröstningen raderade jag den gamla ouppdaterade hemsida jag hade, terminerade mitt e-postkonto och hoppade av de fria programprojekt jag hade uppgifter inom. Jag övervägde att säga upp min uppkoppling och helt säga adjö till internet, men besinnade mig en aning.. För många runt om i världen så dog jag den eftermiddagen. Är jag glad åt postsamlingen? Tyvärr inte. Men jag är inte arg heller. Jag vill faktiskt inte döma över det alls. Skall jag beskriva känslan så är det ungefär som att få en kärleksförklaring från någon man själv inte har samma känslor för (jag vet ju inte ens vem det är). Jag tror de flesta varit med om något sådant någon gång, man kan inte bli arg över att någon gillar det man gör och känslan kan vara väldigt tudelad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.