BURLESK MED FLÄSK

image115

Var på burleskfest i helgen och det kändes väldigt … präktigt. Urringade rumpor och bröst, nitar, läder, remmar, piskor, spetsar, hattar, tyll, nät, fjädrar, kedjor, klackar, korsetter, strumpeband ? ni vet. Och mycket väluppfostrat. Lydigt hade alla spökat ut sig till Army of Lovers. Sällan har sexuella fetischer känts så könlösa. Festen höjdpunkt var när en av artisterna gjorde ett fjäderprytt dansnummer för att som final svänga runt med en blek dallrig cellulitrumpa som långtifrån motsvarade de retuschade bilder av naket kvinnohull som vi är vana vid att se. Då blev det burleskt. Och då blev det också sexigt.

Men som vanligt var det bättre förr, detvillsäga på den härliga förfesten hemma hos de goda vännerna.

image116

Vore inte det bästa partyreceptet att träffas för att värma upp inför en större grej och sen bestämma att man sitter kvar i stugvärmen och fortsätter festen där man är? År inte det den verkliga innebörden av att gräva där man står? Eller kanske skörda där man sår.

27 reaktioner på ”BURLESK MED FLÄSK

 1. Det ligger nog oftast mycket i det du säger.
  Förfesten borde även bli FESTEN. Allt för många gånger har man varit med om väl kommer ut/in till stan/stället man ska till, så är det inte så jäkla roligt. Ursprunliga gänget splittras upp då man vill gå till olika ställen… Man hinner nyktra till (gud bevara oss från detta otyg haha), musiken och människorna man möter ute är trista,(dessutom blir man ofta fattig
  pga svindyra inträden, garderober och dyra drycker i baren…)
  Men bränt barn skyr inte elden…

 2. Jo, så är det ofta. Det är bara så att om man forsätter festen hemma så finns det en tendens att bli lite väl överförfriskad. Man känner ju inte alltid när enough is enough. Men kul är det! I min kära umgängeskrets så brukar vi även ha efterfest för de som inte har fått nog. Det är jättebra, för då brukar det även trilla med nån okänd förmåga från stället man var på.. Nattamat lagas i storkok och alla samlar ihop vad alkohol man har hemma. Sen ses man igen och har oftast ännu roligare än på förfesten, de knäppaste saker kan och brukar hända.

 3. Varför måste man överhuvudtaget visa sin kåthet inför allt o alla. Jag skiter väl i celluliter eller hur det stavas. Det märkliga är att samhället är så sexfixerat. Har folk för lite sex hemma i stugorna så att dom måste gå på kinkyfest och dallra med sina rumpor? Ett tips till alla som går på kinkysexföreställningar är att prova på att älska hemma till toner av Enigma. Där har ni ett recept på sex. Varför måste sex vara så kinky och latex och strapon och fjädertoffsar och mög och ditten o datten. Jag blir så upprörd. Och jag blir upprörd över att jag blir upprörd.

 4. Valkyrian längst till höger på den undre bilden verkar kul med fyllenyllet på sne och glimten i… hrmm… ögat… ge henne min mailadress så jag får rigga möte o titta lite närmare på´na.

 5. Fjäska inte så jävligt nu Pata. Kolla in Vampyrella för fan! Brrr… får ju fjäder bara av att se det där sneda smilet. Hela hennes väsen säger w-h-a-t t-h-e f-u-c-k..

 6. Monkey, om du ger sexistiska kommentarer om kvinnor på mina bilder får du gå nån annanstans. Sluta upp med det!

  Gun-ni

 7. Just som jag tänkte göra en helt annan grej kom en superbra idé upp i aphjärnan; du ska skriva en barnbok! Alltså en bok för barn som föräldrarna kan läsa när de små ska sova du vet… väl?

 8. Men Patrik 27. 🙂
  Vaniljsex till Enigma i all ära men släpper du aldrig loss till något annat? Det är inte bra att samhället är så himla sexfixerat men det är samtidigt jävligt bra att det inte längre är lika tabu att stå för sin sexualitet. Oavsett om den är ”avvikande” och ”mögig”

  Det klart att sex inte ALLTID behöver vara så. Men det är för många onekligen en krydda. 🙂

 9. Hej igen.
  Det var kanske inte avsiktligt, men kombinationen av knallrött, lila och svart var otroligt smakfull, och gör att bilden fångar ögat med sina kontraster.
  Mycket tilltalande.
  Mvh
  Michelangelo

 10. Hej Unni!
  Har nyligen sträckläst boven…(den fjärde boken jag läst av dig) är väldigt förtjust i ditt sätt att skriva kommer nog läsa alla dina böcker. Är själv en psykopatmagnet så det var inte svårt att identifiera sig. Tycker mkt om den kraft vi kvinnor kan ge varann och jag tycker det är viktigt att vi lär våra döttrar och yngre medsystrar att sätta gränser och att lära dem läsa av psykopaterna tidigt, för dem går ju inte att utrota men vi kan lära oss undvika dem.
  Tycker du verkar va en skön tjej!

 11. Hej Unni!
  Läste just ”Nu åker ni ut” och jag tycker verkligen synd om dessa tragiska människor som känner att de måste gå till personangrepp för att få utlopp för sitt missnöje. Jag kan bara tala för mig själv, men jag älskar dina böcker och jag tycker att du är vacker! Det vi behöver är fler intelligenta kvinnor som vågar öppna munnen, inte färre!

  Många kramar från Linda i Skåneland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.