Skriv med mig!

bokstafettMer om Kroppens befrielsefront!KaraktärsbeskrivningarLäs början!Regler

Alla ni som gillar att skriva men kanske inte kommer loss – här har ni chansen att göra det tillsammans. Jag har skrivit en halv roman. Och jag vet ännu inte hur den ska sluta. Därför tänkte jag på er. Så grymt det vore om vi kan sköta det kollektivt!

Så här tänkte jag att det skulle gå till:

Nu börjar jag lägga upp boken jag håller på med -”Kroppens befrielsefront” – bit för bit. Ni läser in er på den, och när jag kommit halvvägs tar ni över. Den som känner för det får skriva ett eget fortsättningskapitel. Det får ta max fem vardagar. Under helgen väljer jag ut det bidrag som jag tycker funkar bäst, rättar småfel och lägger ut det nya kapitlet med en kommentar till varför jag plockade just det. Sedan fortsätter stafetten.

Alla som får sina bidrag publicerade kommer också att få en egen presentation i boken och medförfattarna ska stå omnämnda på omslaget.
Allra sist ska ni också få skicka in förslag på omslagsdesign, och vilket det blir skulle kunna avgöras genom en omröstning.

Romanen ska publiceras och ges ut på ett förlag och vi ska tillsammans försöka ge den största möjliga spridning för att visa hur bra det blir när vi hjälps åt.

Fler detaljer och villkor kommer senare.
Gör er beredda, det här kan bli riktigt kul.
Alla kan tralla!